Alina Gorghiu: Orice persoană susţinută de Ponta la conducerea social-democraţilor este compromisă. PSD e un partid în disoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu. FOTo Eduard Enea/Adevărul
Alina Gorghiu. FOTo Eduard Enea/Adevărul

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi seară, în cursul unui interviu la Digi24, că pentru premierul Victor Ponta este importantă bătălia internă în PSD şi menţinerea sa la putere.  De asemenea, reprezentanta liberalilor a precizat că orice persoană susţinută la conducerea PSD de Ponta este „compromisă”.

„De regulă nu fac comentarii cu privire la ce se întâmplă în alt partid, dar eu cred că orice persoană susţinută în acest moment de Victor Ponta la conducerea PSD este compromisă. Compromisă din pricina faptului că premierul este compromis", a afirmat copreşedintele PNL în cursul interviului.

Fiind întrebată în ce fel i-ar fi defavorabilă lui Ponta varianta în care PSD ar fi condus de o persoană pe care acesta nu şi-o doreşte, reprezentanta liberalilor nu a oferit un răspuns clar spunând doar că Ponta este „o piatră de moară la gâtul PSD”.

„În opinia mea, o mare parte din oameni, căci sunt mulţi oameni înţelepţi şi în PSD, au înţeles, deja, că Victor Ponta este o piatră de moară la gâtul PSD şi că întotdeauna o piatră de moară cântăreşte destul de greu într-un an preelectoral”, a adăugat Alina Gorghiu.

În plus, copreşedintele PNl a declarat că PSD este în prezent„un partid în disoluţie, un partid într-o degringoladă”. 

Reprezentanţii social-democraţilor se reunesc, miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a-şi alege liderul interimar, după ce premierul Victor Ponta s-a retras de la conducerea PSD, dar şi pentru a stabili data la care va fi organizat viitorul Congres al partidului.

Doi lideri şi-au anunţat până marţi intenţia de a prelua atribuţiile de preşedinte al PSD: fostul preşedinte executiv Liviu Dragnea, în prezent coordonator politic, şi preşedintele Consiliului Naţional, ministrul Rovana Plumb.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite