Alina Gorghiu „recrutează“ viitori parlamentari dintre miniştrii lui Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu FOTO Eduard Enea
Alina Gorghiu FOTO Eduard Enea

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că ”vreo doi, trei” dintre miniştrii actualului Guvern condus de către Dacian Cioloş vor fi viitori parlamentari liberali, susţinând că are trei preferinţe din cabinetul Cioloş cu care va discuta pe această temă.

”Cei care vor performa în acest Guvern în continuare sunt bineveniţi în PNL şi vreo doi, trei dintre miniştrii cabinetului Cioloş chiar cred că vor fi viitori parlamentari ai Partidului Naţional Liberal sau vor veni în PNL. Mi-aş dori, nu există nici un fel de discuţie. Dorinţa este mai veche. Am spus că vom deschide partidul pentru cei care performează în Executiv. Eu am vreo două, trei preferinţe în acest cabinet, dar nu am să vi le spun public, am să discut cu domniile lor înainte”, a declarat, marţi, la Parlament, copreşedintele PNL Alina Goghiu.

Întrebată dacă vicepremierul Costin Borc şi premierul Dacian Cioloş ar putea fi prim-miniştri în viitorul Guvern, dacă se înscriu în PNL, Gorghiu a spus  că orice este posibil, precizând că şi Dragoş Pâslaru ar putea fi menţionat.

''Domnul Pâslaru, domnul…nu mai ştiu numele miniştrilor că aş fi spus vreo patru, cinci. Orice este posibil, numai că în momentul acesta avem uşor alte priorităţi. Avem de făcut nişte majorităţi la nivelul consiliilor judeţene şi este important ca toţi colegii noştri să se concentreze pe această agendă, după care va trebui să ne apucăm de împrospătarea programului de guvernare şi vom găsi şi resursa pentru desemnarea prim-ministrului'', a arătat Gorghiu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite