articolul anterior articolul urmator

Alina Mungiu-Pippidi: Cântarea PSD versus Anticorupţia Română în Direct

49
13 Jun 2018 00:29:14
România Curată
"La mitingul PSD, s-a cheltuit o avere pe mîna unor maeştri de ceremonii care sunt demni de Cîntarea României"
"La mitingul PSD, s-a cheltuit o avere pe mîna unor maeştri de ceremonii care sunt demni de Cîntarea României"

49 Comentarii

Codruta=Tepes
13.06.2018, 02:55:04

Devine din ce in ce mai nesimtita Balena Cenusie(despre care nu mai e un secret pentru nimeni ca presteaza ca scut pentru Marele Alb). Sigur, nu e nici o diferenta intre Mihai Sora sau Malin Bot si criminali ca Ilici sau Gelu VV, iar daca cineva indrazneste fie nemultumit de PSD-ALDE sau sa o huiduie pe Firea inseamna ca vrea "eliminarea celorlalti", ca e propagandist, sorosist, ca serveste "agenturili straini".

+16 (22 voturi)
Codruta=Tepes
13.06.2018, 03:13:56

@Balena Cenusie: transmiteti-i pestelui dumneavoastra ca daca va fi din nou nevoie de "Vom muri si vom fi liberi!" in Piata Universitatii sau oriunde in tarisoara noastra pe care nu va mai lasam sa o batjocoriti, suntem pregatiti.

+12 (16 voturi)
Gib
13.06.2018, 08:21:10

Madam, in calitatea dvs. de sustinatoare a unei mediocritati cu staif acum PM si care ii faceti mizerabili pe cei care cuteaza sa o dispretuiasca pe respectiva, v-ati pierdut dreptul de a da lectii de democratie. Daca dvs. v-au placut participantii la miting va indemn sa-i chemati sa poposeasca pe gazonul proprietate personala. Felul in care s-au manifestat cei adusi de PSD in Bucuresti a aratat cat de anacronici in gandire si manifaestare sunt fata de anul in care traim si fata de valorile presupuse ca respectate prin apartenenta Romaniei la UE si NATO. Poate ca era bine sa va amestecati printre ei, mai ales ca spuneti ca locuiti in apropiere, cu care ocazie ati fi avut placerea sa socializat cu acesti oameni atat de aproape de idealurile dvs. Desigur ca cine se aseamana se aduna ceea ce face sa fi pierdut o oportunitate pentru dvs. Sunt convins insa ca veti mai avea ocazia din moment ce favoritul dvs. Dragnea ne-a explicat ca acesta a fost mitingul mic si ca urmeaza cel urias. In final o intrebare: scrieti pentru ca aveti un preaplin de sentimente sau dupa atingerea unui numar de articole treceti pe la casierie?

+21 (25 voturi)
Paun Al
13.06.2018, 09:22:08

A-i baga in aceeasi oala pe cei ce fura si sunt corupti , cu cei ce protesteaza impotriva hotiei si coruptiei , pe principiul toti mitingistii sunt la fel, este tot o manipulare ... Ce ati dori , ca hotii , coruptii si complicii lor sa se ia de mana cu pagubitii , cu cei ce nu ar dori sa traiasca intr-un stat clientelar , mafiot ? Cu varsta simpatia dv pentru PSD este tot mai mare ...:)))

+16 (20 voturi)
MadWolf
13.06.2018, 09:23:13

Jenant apel pentru la uniune nationala prin reabilitarea unor infractori... se pare ca pana si un intelectual poate sa scrie asa mizerii, probabil pentru pretul corect.

+19 (23 voturi)