Am semnat şi susţin petiţia prin care Ponta să nu mai fie "Dottore"!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vreţi ca Victor Ponta să nu mai fie "doctor"? Semnaţi petiţia online iniţiată de revista "22" şi susţinută de personalităţi culturale, universitare şi academice!

Prin intermediul revistei "22" (publicaţie a Grupului pentru Dialog Social - GDS), mai multe somităţi culturale şi universitare au iniţiat o petiţie care, după ce va fi semnată de mii sau poate zeci de mii de compatrioţi, va ajunge pe masa ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu (PSD). Doamnei ministru i se cere, prin intermediul scrisorii, să-i retragă titlul de doctor în Drept prim-ministrului Victor Ponta, şeful său de la Guvern şi de la partid. Motivul acestei solicitări: celebrul plagiat din lucrarea de doctorat, dovedit şi răsdovedit. Devastatoare este demonstraţia făcută, cu onestitate rară şi cu profesionalism desăvârşit, de către profesorii din Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti.

Despre acest subiect a scris astăzi şi "Adevărul, într-un articol semnat de Alina Boghiceanu.

Mă alătur inspiratei iniţiative a celor de la "22", semnând-o fără să stau pe gânduri. Motivaţia, pe scurt: semnez această petiţie din respect pentru adevăr, pentru profesia de jurnalist, pentru doctoranzii oneşti din România şi pentru toţi cei care-şi binemerită diplomele obţinute.

Dacă vreţi să vă alăturaţi semnatarilor, dând greutate unui gest de largă solidaritate împotriva imposturii, trebuie să intraţi aici, unde găsiţi atât instrucţiunile de înscriere, cât şi întreaga listă de semnături.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite