Politică

articolul anterior articolul urmator

Ana Birchall: Guvernul a adoptat un memorandum pentru susţinerea coproducţiilor cinematografice

5
8 Jun 2018 21:37:14
Autor: Radu Eremia
Vicepremierul Ana Birchall. DOTO Inquam Photos
Vicepremierul Ana Birchall. DOTO Inquam Photos

Vicepremierul Ana Birchall a afirmat, vineri, că Guvernul Dăncilă a aprobat un memorandum pentru susţinerea coproducţiilor cinematografice, acesta fiind „un pas înainte pentru a impulsiona şi a sprijini realizarea de coproducţii internaţionale“ .

„Astăzi în şedinţa de Guvern s-a adoptat un memorandum pentru susţinerea coproducţiilor cinematografice – încă un pas înainte pentru a impulsiona şi a sprijini realizarea de coproducţii internaţionale punând în valoare frumuseţea fizică a României, precum şi talentul celor care lucrează în industria cinematografică românească“, a anunţat vicepremierul Ana Birchall, pe blog-ul personal.

De asemenea, Guvernul a anunţat că viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a participat, în perioada 6-8 iunie 2018, la lucrările Summitului Femeilor Lideri Politici (Women Political Leaders – WPL), „prestigioasă reţea globală a femeilor-politician din întreaga lume“, eveniment care a avut loc la Vilnius, Republica Lituania. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Utilizator Adevărul
8.06.2018, 22:33:38

Comentariu considerat abuziv.

Ţepeş
8.06.2018, 22:47:26

Iris IRIS Știrea este absolut o aiureală de știre. Pe de altă parte ce naiba este un memorandum ca să faci filme? Iar tu Iris nu înțeleg de ce ești cu spume? "Du-te" și te răcorește puțin.

Burkina Fasso
8.06.2018, 23:34:53

Și eu susțin producțiile cinematografice. Poate fac parte din guvern și nu știu? Sau bat cimpii cu niste activități idioate pt ca daddy e ocupat cu adunatul oilor albe și nu ne-a mai dat noile obiective ale programului de guvernare din tomberon.?

Banan Crudu
8.06.2018, 23:43:05

Oh Anuțo dragă...e valabil şi pentru "coproducțiile" de pe scaunul din dreapta a maşinii ? Ştii tu care !

Marcel Cristea
9.06.2018, 17:11:55

Is she for real? Is she asking the taxpayers to finance government' propaganda.

Modifică Setările