articolul anterior articolul urmator

Ana Birchall: România rămâne cel mai puternic partener al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană

9
19 May 2017 18:01:36
Autor: Dan Anghel
Ana Birchall. FOTO Eduard Enea
Ana Birchall. FOTO Eduard Enea

9 Comentarii

Vlad MD
19.05.2017, 18:36:18

halal asa partener care sustine guvernarea actuala... dragi romani, nu ajutati mafiotii care au uzurpat puterea in stat am ajuns ca in Moldova ABSOLUT tot se hotareste de un singur om, care a inceput cariera cu contrabanda si trafic de tirfe prin Romania spre UE

ion sbucium
19.05.2017, 19:51:59

La 16 mai in Comisia pentru Comerț International a Parlamentului European a fost prezentat proiectul de rezoluție cu privire la acordarea unei macro-asistente financiare de 100 milioane de euro Republicii Moldova. Raportorul Comisiei de Buget a fost eurodeputatul roman Siegfried Muresan, iar al Comisiei de Comerț International - un alt eurodeputat roman Sorin Moisa. Sub masca EXIGENTELOR, prin amendamentele propuse si luările de cuvânt s-a încercat o acțiune NELOIALA - daca nu e posibila sistarea granturilor si creditelor pentru R.Moldova, apoi măcar AMÂNAREA sa. Neputând obține un vot negativ - unii eurodepuitati si jurnaliști au trecut la cea mai GROSOLANA DEZINFORMARE precum ca AJUTORUL 100 milioane ar fi fost, cică, amânat din cauza intenției parlamentului RM de legate votul uninominal sau mixt. DW si Europa Libera au luat interviuri de la eurodeputatii romani si s-au aflat in fruntea campaniei de dezinformare. Prinși cu minciuna - au continuat sa dezinformeze - deja, cică, votarea rezoluției ar fi fost amânată de Parlamentul European - ceea ce nu e veridic - proiectul de rezoluției n-a ajuns încă pe agenda ședinței Parlamentului, iar in Comisia parlamentara a fost adoptat cu o majoritate de voturi. Dela o posta se vede CONFLICTUL DE INTERESE, eurodeputatii Romaniei nu-i doresc bine R.Moldova, ii pun piedici, fac "lobby" CONTRA finanțării si susținerii de către UE a RM, toarnă apa la moara intereselor lui Dodon si a Rusiei.

-2 (2 voturi)
ion sbucium
19.05.2017, 20:41:19

Unii eurodeputati se amesteca direct in afacerile interne ale RM si cheamă la PROTESTE, fără sa le pese ca DESTABILIZAREA dorita si de partidele Moscovei va împiedica implementarea Acordului de Asociere (AA), iar alegerile anticipate pot aduce la putere partidul lui Dodon, care vrea sa denunțe AA.

-2 (2 voturi)
cooper sheldon
19.05.2017, 21:03:16

Uite si lobby-ul american de doi lei a lu' Anutza lu' Geoana.

jan11
19.05.2017, 22:04:50

Pai si fata de c.,dom Dodon bidon turtit nu a facut inca infarct?Sau este plecat cu afaceri de tradare prin Rusia,sa se traga-n poza cu cel mai mare pitic din lume,mare sef de cas la Moscova?