Politică

articolul anterior articolul urmator

Analiză. Cine sunt cei mai performanţi lideri PNL la alegerile locale. În clasamentul ruşinii îşi fac loc mai multe filiale de sector din Capitală

1
29 Sep 2020 18:31:39
Autor: Radu Eremia
Ilie Bolojan a demonstrat că e unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL. FPTo Inquam Photos
Ilie Bolojan a demonstrat că e unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL. FPTo Inquam Photos

Organizaţia PNL Bihor, condusă de Ilie Bolojan, a reuşit să scoată cel mai mare procent al unei filiale liberale la alegerile locale de duminică.

Votul pentru consiiile judeţene, care arată votul politic pentru un partid, plasează în fruntea clasamentului organizaţiilor PNL Bihor, filială condusă de Ilie Bolojan, cel care a obţinut şefia CJ Bihor. 56,86% dintre bihorenii care au mers la vot au pus ştampila pe PNL. 

A doua organizaţie liberală ca forţă politică a fost cea din Alba, aceasta reuşind să obţină 51%. Pe locul al treilea se clasează, surprinzător, organizaţia Giurgiu, cu 50%, de care s-a ocupat personal unul dintre liderii echipei de campanie PNL, Dan Motreanu. 

Performantă a fost şi filiala PNL din Arad, reuşind un 48%, în timp ce pe locul V se află filiala Cluj, cu 46,5%.

Cele mai slabe filiale judeţene au fost Harghita (7,5%), Covasna (8%), PNL Sector 4 (17%), PNL Sector 2 (18,2%) şi PNL Sector 5 (18,5%).  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
29.09.2020, 19:30:59

Dar ...nu politicienii au performat ! Fiindcă practic ei nu au făcut ...nimic ... Au performat doar ...cetățenii ..! Numai ei ...întodeauna !

Modifică Setările