Politică

articolul anterior articolul urmator

Anastase: „Elena Udrea nu pleacă din PDL“

7
30 Jul 2013 15:18:45
Autor: Mădălina Mihalache
Fostul pre;edinte al Camerei Deputaţilor FOTO Arhiva Adevărul
Fostul pre;edinte al Camerei Deputaţilor FOTO Arhiva Adevărul

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a infirmat marţi zvonurile referitoare la plecarea deputatului PDL Elena Udrea la Mişcarea Populară, precizând că înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară nu va reuşi să destabilizeze PDL.

Elena Udrea a declarat în numeroase rânduri că nu pleacă din PDL, deci aici lucrurile sunt clare. Eu cred că noi avem o treabă, să ne luptăm cu USL-ul“, a afirmat Anastase.

Întrebată dacă ea însăşi a primit propuneri pentru a se înscrie în PMP, fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a precizat că nu a avut astfel de discuţii.

„Sunt de 22 de ani în PDL. Nu am discutat acest subiect“, a adăugat Anastase.

Întrebată dacă înfiinţarea PMP ar fi de natură să destabilizeze PDL, vicepreşedintele PDL a răspuns că nu se gândeşte la acest aspect.

„Eu nu gândesc în termenii aceştia, ci eu mă sperii uitându-mă în sondaje la procentele USL-ului şi eu cred că avem o treabă pentru democraţia din România cu USL-ul“, a mai spus Anastase.

Deputatul PDL, Elena Udrea, a scris pe o reţea de socializare că disputele politice dintre PDL şi noul partid politic nu fac altceva decât să trezească bucurie în interiorul USL.

„Ieri s-a anunţat că Mişcarea Populară a cerut înscrierea ca partid politic. Teoretic, concluzia ar fi ca dreapta se întăreşte. Doar că ieri am văzut cum liderii MP au atacat PDL, liderii PDL au atacat Mişcarea Populară. Nimic la adresa actualei puteri, faţă de care se presupune că ar trebui să fim cu toţii în opoziţie...Ce distracţie în USL! Pe bună dreptate cei care îşi doresc un proiect politic puternic, unic pe zona de centru dreapta al politicii româneşti pot spune:"nu poţi face lucruri mari, cu oameni mici“, a comentat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

ardi
30.07.2013, 15:56:48

Să nu rătăcească...pista, / Dacă o cheamă dumnalui , / Vântul cu miros de mare / Se aruncă-ntre ...vapoare , / Drept în populara lui, / Doamna Udrea... pedelista ...

+1 (3 voturi)
Sava Darius
30.07.2013, 17:36:49

Udrea este cel mai seios politician, sa fie clar! Cum sa plece Udrea din partidul de suflet,unde a investit 10 ani din viata sa, a muncit, si-a sacrificat imaginea pentru el, a devenit scutul de aparare al partidului si acum sa-l paraseasca? Udrea este om de onoare, nu alerga dupa oportunitati, ci dupa munca, multa munca si ca dovada ca a fost cel mai competent ministru postdecembrist. Oricum EA va fi viitorul PRESEDINTE DE TARA, a trecut vremea barbatilor lipsiti de sange in instalatie, instabili, infantili etc.....

0 (4 voturi)
ardi
30.07.2013, 18:05:36

Dumneavoastră spuneți că e bună , / Și c-a făcut o mare brânză , / Iar peste toată munca ei / A pus o... frunză... / Undrei brănza?...Undrei...frunza?...

0 (4 voturi)
Sava Darius
30.07.2013, 18:36:58

Esti un biet frustrat neimplinit si amarat..

0 (4 voturi)
ardi
30.07.2013, 20:24:54

Aș putea și eu să te înjur / Să te trimit la Doamna-n frunză: / Dar n-am s-o fac, ești imatur , / Și conceput numai din... brânză.

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările