Anca Dragu: Cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri, cetăţenii au votat pentru oameni care să găsească soluţii reale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Anca Dragu
FOTO Facebook / Anca Dragu

Preşedintele Senatului Anca Dracu, a afirmat, vineri seară, că este regretabil ce s-a întâmplat cu o zi înainte în Parlament, scandal pe care nu şi l-a dorit. "Cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri. Cetăţenii au votat pentru oameni care să găsească soluţii reale”, afirmă Anca Dragu.

”Este regretabil ce s-a întâmplat ieri în Parlament. Încă de la primele cuvinte rostite în această legislatură, am spus că îmi doresc ca respectul să fie cel care guvernează orice acţiune a noastră ca parlamentari. Din păcate, nu s-a întâmplat cum mi-am dorit şi sper ca pe viitor să nu mai asistăm la astfel de situaţii”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Anca Dracu.  

Aceasta afirmă că "cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri, nici pentru a ţine prima pagină sau pentru like-uri”.  

"Cetăţenii au votat pentru oameni care să găsească soluţii reale pentru dezvoltarea acestei ţări”, a mai scris Dragu.  

Şedinţa celor două camere ale Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR a început cu scandal. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind determinat să plece de la tribună de parlamentarii AUR. Şedinţa de plen a fost condusă de preşedintele Senatului, Anca Dragu. 

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL) a afirmat vineri, că formaţiunea va face toate demersurile necesare pentru demiterea Ancăi Dragu de la şefia Senatului, susţinând că aceasta a reluat abuziv şedinţa de plen de joi, pe care el a declarat-o închisă, nu suspendată.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite