Andrei Caramitru, atac surprinzător: Incredibilă ieşirea lui Barna. Îl compară pe Iohannis cu Vadim. Bezna minţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Caramitru şi Dan Barna
Andrei Caramitru şi Dan Barna

Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, l-a criticat pe fostul său şef pentru reacţia avută cu privire la afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis despre proiectul de lege privind acordarea autonomiei Ţinutului Secuiesc.

„Incredibilă ieşirea lui Barna de azi. Îl compară pe Iohannis cu Vadim Tudor. Bezna minţii. Sincer - mă bucur că am scris nişte propuneri clare de reformă în USR după dezastrul de la prezidenţiale, că nu am mai trecut pe acolo de atunci şi că nu am mai avut vreo discuţie cu Dan (pentru că în loc de schimbare de direcţie spre esenţă USR au ajuns doar în lupte fratricide şi poziţii publice greşite). Mă bucur că mi-am înaintat demisia de acolo deja acum ceva timp (cu clauza că mă reîntorc doar dacă lucrurile revin pe un făgaş pozitiv)”, a scris Andrei Caramitru, miercuri seară, pe pagina de Facebook.

„Păcat de USR/PLUS că sunt aşa de mulţi oameni ok acolo. Nu îi înţeleg cum tolerează inepţiile unora. Păcat. Mare păcat. Poate - poate - reuşesc totuşi să se trezească. E important pentru modernizarea ţării asta. Daţi-le naibii de liste de candidaţi şi de lupte de culise. Reveniţi la ce eraţi! USR era speranţa ţării ăsteia acum un an. Se poate. Un pic de curaj ce naiba! Eu oricum îi votez, dar e nevoie de mult mult mai mult”, a adăugat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite