Antonescu: E devreme pentru a vorbi ce va face Guvernul, mai ales că e unul „provizoriu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că este prea devreme pentru declarații legate de primele măsuri pe care le va lua noul guvern și că așteaptă să vadă ce va face premierul Victor Ponta.

„Nu uitaţi că vorbim de un guvern, ca să spun aşa, provizoriu. Deci, e foarte limpede că una este să asumi un minister sau să pui un om pentru şase luni cu obiective foarte stricte şi alta e să-l pui pe patru ani cu proiecte care se văd în zare. Nu-i normal să vorbesc eu despre ce urmează să facă premierul. Lăsaţi-l măcar în primele zile să vorbească dânsul. 24 de ore mai aveţi", a mai spus Crin Antonescu.

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că punctele principale din programul de guvernare al USL, care priveau o eventuală guvernare după alegerile parlamentare, sunt "perfect valabile" şi acum.

Victor Ponta a fost întrebat dacă Guvernul USL va restitui banii pensionarilor.

„Eu am prezentat, în plenul Parlamentului, înainte de a şti rezultatul votului şi că voi fi desemnat de preşedintele ţării să formez un nou Guvern, punctele principale din programul de guvernare al USL, puncte care priveau o eventuală guvernare după alegeri, în noiembrie, dar care sunt perfect valabile şi acum", a declarat Ponta.

Lista noului Guvern va fi făcută publică în 1 mai, a anunţat, sâmbătă, la Braşov, premierul desemnat Victor Ponta, precizând că la Agricultură îl va susţine pe liderul PC Daniel Constantin.

Victor Ponta a mai declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că nu va schimba structura guvernamentală, urmând să fie 16 ministere şi 20 de membri ai Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite