Antonescu nu mai este fată mare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin, ca o domnişoară, s-a supărat şi a refuzat să meargă la Cotroceni, deşi miercuri pe înserat şi-a pus rochia cea nouă, s-a dat cu rujul roşu, s-a parfumat şi, în biroul lui Băse, şi-a dat ochii peste cap în rolul de hard to get, aşa cum stă bine unei domnişoare. Nimic nu s-a dat, nimic nu s-a negociat, ea nu s-a sărutat şi nu a fost atinsă. Ce s-a mai răcorit el că, în sfârşit, e cum vrea el! De azi e bărbat!

De azi, Crin nu mai e fată mare. L-a bătut pe Ponta. A ieşit de la discuţiile useliste cu udemeriştii fără să râdă, fără să zâmbească, aproape cu lacrimi în ochi, cu privirea pierdută, fără chicoteala lui de fetişcană în căutare de blitz-uri. S-a pierdut complicitatea obraznică de băieţi de gaşcă a celor doi.  A fost o zi mare. A fost greu. Tensiune maximă. Dimineaţă şi-a ros unghiile în timp ce băieţii răi din USL s-au dus la Cotroceni

Crin, ca o domnişoară, s-a supărat şi a refuzat să meargă la Cotroceni, deşi miercuri pe înserat şi-a pus rochia cea nouă, s-a dat cu rujul roşu, s-a parfumat şi, în biroul lui Băse, şi-a dat ochii peste cap în rolul de hard to get, aşa cum stă bine unei domnişoare. Nimic nu s-a dat, nimic nu s-a negociat, ea nu s-a sărutat şi nu a fost atinsă. Ce s-a mai răcorit el că, în sfârşit, e cum vrea el! De azi e bărbat!

Dimineaţă şi-a spus că asta e ziua în care Ponta va afla că şi el, hippiotul roşu, poate să pună piciorul în prag. Şi chiar dacă ar fi vrut să amâne ziua nu se putea din cauza ungurilor. Dacă se lăsa azi, ar fi avut de a face cu Varanul care şi-ar fi băgat colţii otrăviţi în pielea lui albă de aristocrat liberal decadent. Cetăţeni maghiari manifestându-şi indignarea telefonic, o golănie demnă de Dragnea cu mustaţa lui de hoţ de cai. Azi a fost o zi mare, l-a pus cu botul pe labe pe Ponta – în ultima săptămână era prea pe cai mari.

Miroase a trădare. A mirosit încă din noaptea de 9 decembrie. Parcă e bine că există şi Măzărică, papagalul colorat, în peisaj, şi alţii ca el – şi ce dacă sunt baroni locali, uite, sunt buni şi ei la ceva. Când ai nevoie, apar ca din senin şi tot păienjenişul ultimei săptămâni a fost tăiat de, hă hă hă, săbii – ce ironie!, cine scoate sabia de sabie va muri!  Acum ar fi bine să iasă şi Frunzăverde la lumină, un bau-bau numa` bun în Guvern.

Trebuie să fie bărbat, cât mai bărbat, altfel toţi fraierii din PNL care vorbesc pe la colţuri de cât s-a înroşit partidul, de cât s-au îndepărtat de doctrină, ideologie, principii, personalităţi marcante ale istoriei lor, becalizare bla bla bla, ce mai contează, e doar prin noi înşine şi doar asta e tot ce îl interesează. El ştie, el e în politică demult, a văzut atâtea. Culoare politică?! Poveşti de adormit copii. Sunt doar şmenuri, sfori, mizerii, interese, bani, studiouri tv unde Gâdea te face să te simţi important. Mai e şi pupitrul ăla de la Cotroceni, şi ce bine se ţinea de el!, dacă continuă aşa, ca un bărbăţoi ce e el acum, de azi începând, o să ajungă acolo din nou, pentru multe zile, dar pentru asta el trebuie să fie atent la Ponta. E ceva cu el din noaptea aia de 9 decembrie, şi nu doar de atunci, nu e clar încă, ceva e putred in Danemarca!, i se spun diferite chestii, află tot felul de detalii despre vizite secrete ale lui Ponta la Cotroceni, pe uşa din dos. Clar.  Nu mai e loc de doi!

 

 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite