Antonescu: Ponta minte când spune că eu am iniţiat legea amnistiei. Este scandalos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că premierul Victor Ponta a minţit ieri în plenul Parlamentului când a spus că "Relu Fenechiu şi Crin Antonescu au propus legea amnistiei".

"Pornidn de la acel proiect, iniţiat de Nicolae Păun şi de Cătălin  Voicu, au survenit foarte multe şi foarte grave amendamente făcute de parlamentarii PSD. Nici în calitate de iniţiatori ai proiectului de lege, nici în calitate de iniţiatori de amendamente, nu am fost nici eu, nici Relu Fenechiu. Este scandalos ca premierul să mintă în acest fel în faţa opiniei publice şi în faţa Parlamentui“, a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a amintit că „grupul PNL s-a retras de la dezbateri în Paralemnt, blocând astfel adoptarea legii, după contribuţia copioasă a unor parlamentari PSD.“ „Minciuna domnului premier este revoltătoare“, a conchis Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a demisonat  ieri din funcţia de preşedinte al Senatului, după un schimb acid de replici cu premierul Victor Ponta, purtat chiar la tribuna Parlamentului. Ponta l-a acuzat pe Antonescu că el a propus legea amnistiei, împreună cu Relu Fenechiu. "Textul acestei legi a fost propus de Relu Fenechiu şi de Crin Antonescu. Vreau să iasă adevărul la iveală. Nu vin, după ce am semnat, să spun că e rău ce am semnat", a spus Ponta. Ulterior, Antonescu i-a cerut demisia lui Ponta, însă premierul a refuzat.

Citeşte şi:

Cristian Dumitrescu, în locul lui Crin Antonescu în fruntea Senatului. Până luni

Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului şi i-a cerut demisia lui Ponta: Dacă nu mai sunteţi premier, nu mai sunteţi nimic

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite