Politică

articolul anterior articolul urmator

Antonescu: “S-au exagerat intenţiile premierului, care a fost prezentat ca un fel de căpcăun naţionalizator, mâncător de proprietate”

3
11 May 2013 13:23:57
Autor: Andreea Saguna
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu                                                              FOTO: Adevărul
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu                                                              FOTO: Adevărul

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că intenţiile premierului Victor Ponta nu  sunt acelea de a se erija într-un “căpcăun naţionalizator”.

“Eu vreau să spun din capul locului că s-a exagerat, cred, şi declaraţia şi, categoric, s-au exagerat şi intenţiile premierului, care a fost prezentat aşa, în ultimele zile, ca un fel de căpcăun naţionalizator, mâncător de proprietate. Nu e cazul. Cunosc foarte bine convingerile lui Victor Ponta în această privinţă”, a precizat Crin Antonescu potrivit Mediafax.

Crin Antonescu a adăugat că premierul s-a referit la cazurile  extrem de grave, de fraudă, sau infracţiuni prin care se încalcă extrem de grav legile de circulaţie şi nu numai.  

"E numai o direcţie de discuţie pe care o vom avea, vom vedea ce se întâmplă, cunoaşteţi foarte bine poziţia PNL în apărarea proprietăţii. Nu a fost niciodată confundată această poziţie cu apărarea cu orice preţ a unor bunuri acumulate în mod ilegal în detrimentul altora sau prin încălcarea legii. Deci nu e niciun fel de motiv de coliziune", a spus Antonescu.

Premierului Victor Ponta a declarat că analizează posibilitatea de implementare a unei iniţiative de confiscre a averilor dobândite ilicit şi a maşinilor care provoacă accidente grave.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Radu Baldea
11.05.2013, 14:14:55

slugile PNL de la Realitatea TV (Cosmin GUSA & Co) l-au prezentat asa....d ar PNL nu e de acord cu aceasta lege

Utilizator Adevărul
11.05.2013, 21:25:28

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
12.05.2013, 17:02:25

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările