Antonescu, de acord cu Băsescu: „Dacă spune că Ponta e corupt, să sesizeze DNA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a arătat de acord cu anumite declaraţii făcute de preşedintele Traian Băsescu, duminică seara, la Realitatea TV. Antonescu a afirmat, astfel, că nu ar fi bine ca Victor Ponta să câştige alegerile prezidenţiale şi l-a îndemnat pe actualul lider de la Cotroceni ca, dacă are probe împotriva lui Ponta, să sesizeze Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

„Eu sunt de acord că nu ar fi bine ca domnul Ponta să devină preşedinte, dar în momentul în care preşedintele în exerciţiu acuză în mod repetat de corupţie, cred că ar trebui să sesizeze autorităţile“, a spus Antonescu.

Totodată, liderul liberal a vorbit despre aprecierea pe care Băsescu o poartă prim-vicepreşedintelui PNL, Klaus Iohannis, dar a subliniat că acesta din urmă nu va candida la prezidenţiale.

„M-au bucurat aprecierile lui Băsescu la adresa lui Iohannis. Sunt de acord, asta e o teorie frumoasă, teoria înmuguririi noilor politicieni. Numai că, în ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, iată că e un om pe care eu l-am promovat în vârful partidului, în vreme ce Băsescu înmugureşte clasa politică cu Elena Udrea“, a mai spus Antonescu.

Citeşte şi:

Băsescu: Dacă Ponta face dreptate după mintea lui, ajunge coleg de „apartament“ cu Năstase

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică seara, la Realitatea TV, cu referire la declaraţiile premierului Victor Ponta care vizau cazul fostului şef al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, că dacă acesta „face dreptate după mintea domniei sale“, riscă să devină „coleg de apartament cu Adrian Năstase“.

Băsescu, despre prezidenţiabilii PSD: Oprescu, băiat de Dâmboviţa. Victor Viorel ar fi o dramă pentru România. Aş opta pentru Geoană, el ştie jocul Americii

Preşedintele Traian Băsescu a analizat, în emisunea "Jocuri de putere", la Realitatea TV, mai mulţi candidaţi la alegerile prezidenţiale, de dreapta şi de stânga. Dintre toate numele grele, printre care Victor Ponta, George Maior, Sorin Oprescu sau Crin Antonescu, şeful statului l-a ales, surprinzător, pe Mircea Geoană, cel pe care l-a învins în 2009. Motivul: are credibilitate externă.

Traian Băsescu: Procedurile nu specifică: "Dacă te duci la Nuţu Cămătaru, luaţi-l pe sus. Dacă te duci la Mazăre, mergeţi cu un buchet de flori, cu care alegorice"

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit, în emisunea „Jocuri de putere”, difuzată de Realitatea TV, despre presiunea Rusiei asupra ucrainei, despre lupta procurorilor DNA cu baronii locali şi l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, pe care l-a avertizat că s-ar putea să ajungă lângă Adrian Năstase dacă intervine în actul de justiţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite