articolul anterior articolul urmator

Apelul lui Adrian Năstase. Mai poate fi reformat PSD?

28
4 Jun 2019 20:19:30
Ion M. Ionita
Viorica Dăncilă are o misiune dificilă la conducerea PSD FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Viorica Dăncilă are o misiune dificilă la conducerea PSD FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

28 Comentarii

Depeter
4.06.2019, 20:34:36

Daca Dracnea era protejat de interlopi cine mai misca?! Si atatia ani de dai si lupta au lasat probe multe prin dulapuri bine pazite. Cine vrea sa "plece ca prostu" de la oala cu zmantana?! Ba mai mult ca o fac "pentru copii" ... Niste jigodii, nici un fel de indoiala; la urmatoarele alegeri mai tare si mai peste bot: matricula suedeza!

+10 (10 voturi)
Adrian Foangă
4.06.2019, 20:53:48

- Bombonel, baiat rasat cel cu gatul "impuscat" S-a trezit din letargie Iar vrea la politichie Baga strambe, face jocuri Mentinandu-se pe tocuri Vrea din nou ciolanul gros Sa mai ia niste parnos

+9 (11 voturi)
Iulian Arion
4.06.2019, 20:43:13

Sa definim reformarea oricarui partid: 1.Alegerea tuturor persoanelor din conducere prin vot direct, secret, on-line al tuturor membrilor cotizanti la zi. 2.Revocarea oricarei persoane alese, prin vot on line. 3.Orice sanctiune se aplica doar de catre toti membri prin vot on line. 4.O persoana este aleasa pentru un mandat cu durata de maxim cinci ani. Dupa aceea mandatul devine nul. 5.Orice persoana poate fi aleasa de maxim doua ori pentru o anumita functie. 6.Toti membrii partidului platesc solidar cu persoana care detine o functie de demnitate publica din partid, cand aceasta produce o paguba avutiei nationale. 7.Persoanele care au suferit condamnari penale nu au voie sa detina functii de conducere in partid, 20 de ani. In Romania nu exista partide reformate!

+6 (8 voturi)
Bogdan Matis
4.06.2019, 20:49:50

Se poate reforma prin dizolvare si sa vedem ce se intampla. De fapt la cum merg lucrurile pentru ei, in aceasta directie se indreapta. Se poate absorbi in ALDE pe final de mandat

+5 (5 voturi)
Popa Razvan
4.06.2019, 20:59:24

Excelent articol si FOARTE BINE SUBLINIATA LIPSA DE REACTIE din ultimii doi ani a celor care astazi se dau de ceasul mortii sa salveze acest partid. Sunt observatii si intrebari foarte bune la care nu exista, practic, raspuns din partea lui Nastase pentru ca, si el, a tacut ca porcul in papusoi cand Dragnea isi facea mendrele fara impotrivire. Lasitatea si obedienta au fost semanate si de el, de Adrian Nastase, pe cand conducea partidul iar faptul ca PSD-ul inca avea atunci oameni valorosi la varful sau se datoreaza lipsei de uzura in timp a unei creatii damnate la pieire pentru ca fundatia are pe nisip si nu infipta-n piatra. Sa le fie tarana usoara! Cu cat mai repede cu atat mai bine! M**E PSD!!!

+9 (9 voturi)