Asasinii (morali) ai Alexandrei: Dragnea, Tăriceanu, Iordache, Nicolicea, Dăncilă, Toader, Şerban Nicolae, judecători de la CCR

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi aceştia şi mulţi alţii au eliberat 18.000 de infractori din puşcării cu recursul compensatoriu, au maltratat legile penale în favoarea infractorilor şi în defavoarea victimelor, ca să scape ei de justiţie. Au intimidat şi timorat procurorii şi judecătorii cu celebra secţie SS condusă de Adina Florea. N-au urmărit eficientizarea instituţiilor statului, pentru intervenţii de urgenţă în cazuri speciale.

Dimpotrivă, prin desfiinţarea protocoalelor de colaborare cu SRI l-au scos din joc, deşi în trecut datorită SRI au fost identificaţi rapid infractorii. Acum avem roadele. Cel puţin două adolescente de 15 ani au căzut victime unui infractor decerebrat, cu concursul larg al puterii PSD-ALDE.

Ce nu se poate înţelege

Cum se poate că după trei apeluri la 112 să treacă 15 ore până la identificarea locaţiei de unde s-a sunat? Nu mă interesează a cui e vinovăţia. S-o stabilească procurorii. Dacă cineva face o glumă proastă sunând la 112, în câteva ore e prins. Nu şi în cazul Alexandrei care  a povestit la 112 prin ce trece.

Caracal e un oraş micuţ. Este practic imposibil ca după descrierea fetei să fie greu de indentificat locaţia. Doar că pe poliţişti i-a durut la bască. Poliţiştii au stat trei ore la poartă locuinţei fără să intervină, deşi legea le permitea intervenţia.

Joi, ora 11,00- victima apelează Serviciul de Urgenţă 112 de mai multe ori

Joi, în jurul orei 16,00 – procurorul emite ordonanţa provizorie de interceptare şi localizare pentru două numere de telefon ce au rezultat din informaţii. (după 5 ore!)

Joi, ora 21.00-vineri 02,00- se vizionează imagini ale unor camere de supraveghere private aflate pe un presupus traseu al unui presupus făptuitor deoarece există o informaţie despre un autoturism implicat într-o altă speţa asemănătoare (după 12 ore!)

  Vineri, ora 02,00- se identifică proprietarul autoturismului

  Vineri , ora 02,00- sunt trimise echipaje de poliţie în zona de domiciliu a proprietarului, unde se constată că nu există nicio activitate.

  Acesta este ritmul în care se acţionează după un apel disperat la 112? Halal organe de poliţie!

  Mătuşa Luizei Mihaela, fata dispărută în aceleaşi circumstanţe ca Alexandra, acuză poliţiştii că atunci când mama şi bunica fetei au mers la postul de la Coşoveni pentru a reclama dispariţia, li s-a spus: „Lăsaţi, doamnă, că am mai avut cazuri şi au găsit fetele după doi ani” . Aceasta este Poliţia Romană? Pe care o plătim cu bani grei din taxele şi impozitele noastre?

  CCR a interzis protocoalele cu SRI. Dacă exista un astfel de protocol, specialiştii SRI ar fi identificat imediat locaţia telefonului după care Alexandra ar fi  sunat la 112, cu o precizie de milimetri. Dragnea, Tăriceanu, Florin Iordache, sunteţi asasinii morali ai Alexandrei!

  Procurori şi judecători declară că noua legislaţie, aplicată cu sârg de Adina Florea la SS, secţia care anchetează magistraţii, îi intimidează şi îi fac să fie reticenţi în a aplica legea, de frică de a nu fi acuzaţi că încalcă legea. Poliţiştii nu au intrat în casa în care omorâtă Alexandra pentru că s-au temut să nu fie achetati!

Viorica Dăncilă n-a făcut absolut nimic să anticipeze şi să prevină astfel de cazuri. Acum s-a trezit să facă referendum naţional pentru creşterea pedepselor. Dar cine le-a redus la jumătate, au scăzut perioadele de prescriere? Cine a eliberat 18.000 de infractori? Tudorel Toader, având premier pe Viorica Dăncilă.

  Am avut un accident la fel de grav în Munţii Apuseni, la prăbuşirea avionului pilotat de Iovan. În naivitatea noastră am crezut că vor fi luate toate măsurile de către statul PSD-ist, ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc. Aşa era normal într-o ţară civilizată, cu potenţial economic şi tehnologic important. Ne-am înşelat. Nu s-a luat nicio măsură. Foarte probabil nici după moartea Alexandrei nu se  vor lua. Se aşteaptă până se aşterne uitarea asupra cazului şi ne vom bate în campanii electorale. Suntem o ţară ocupată, de jos până sus, de impostori, incopetenti, impotenţi, habarnişti, cu singura calitate carnetul de partid de la PSD sau ALDE. Trebuie să apară cazuri dramatice, cum este moartea Alexandrei ca să realizăm unde ne aflăm.

Nu peste mult timp un alt copil sau tânăr vor muri în situaţii asemănătoare. Şi ne merităm soarta, dacă nu suntem în stare să gonim actuala guvernare care a ocupat ţara cu impostori. Până atunci, asasinii (morali) ai Alexandrei sunt: Dragnea, Tăriceanu, Iordache, Nicolicea, Dăncilă, Toader, Şerban Nicolae, judecători de la CCR,

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite