Atac eşuat al lui Grapini la adresa lui Macovei: „A făcut mult rău României ca ministru de Finanţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a publicat un comentariu pe contul de Facebook al Monicăi Macovei. Atacul lui Grapini nu a avut, însă, efectul scontat, după ce aceasta a afirmat că europarlamentarul PDL ar fi deţinut portofoliul Finanţelor.

„Monica Macovei a făcut mult rău oamenilor din România, şi înainte de 1989, şi după. Înainte, ca procuror habotnic comunist (pentru tineri este bine de ştiut că au existat şi există procurori profesionişti, etici, morali), iar după 1989 s-a erijat în societatea civilă ca să poată sări în barca politică. A introdus vânătoarea de vrăjitoare prin anumiţi oameni din jutiţie, dar grav este că a iniţiat reglementări, ca ministru de finanţe, prin care cetăţeanul trebuie să dovedească prin probe că nu este vinovat, în loc ca justiţia să demonstreze prin probe că este vinovat“, a comentat Grapini.

Greşeala fostului ministru nu a rămas nesancţionată, iar comentatorii i-au reproşat gafa, în diverse feluri.

„Vă felicit pentru ortografie, progresele sunt remarcabile. Memoria, în schimb...“, i-a scris unul dintre utilizatori. 

image

Citeşte şi:

INTERVIU Maria Grapini se laudă că stăpâneşte gramatica la perfecţie: „Am fost olimpică la Limba Română” Printre citate din Dan Puric şi Mahatma Gandhi, ministrul Maria Grapini explică de ce postează texte agramate pe Facebook, de ce îşi îmbogăţeşte CV-ul cu distincţii cumpărate şi de ce iubeşte jocul de table.

Maria Grapini şi aventura lingvistică pe Facebook: „Ninsoarea si viscolul a adus dimineti mai putin bune la multi oameni“ Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, Mediului Afacerilor şi Turismului, are cont pe Facebook şi opinii de exprimat, îndemnuri pentru prietenii săi. Totuşi, Maria Grapini ajunge de multe ori să comită greşeli gramaticale în textele sale, la fel cum s-a întâmplat într-unul recent.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite