articolul anterior articolul urmator

Atenţie! Pericol mare! Regimul Dragnea ne suprimă drepturi şi libertăţi fundamentale! „Curat neconstituţional, dar umflaţi-i!”

45
20 May 2019 07:37:45
Ştefan Vlaston

45 Comentarii

gyll
20.05.2019, 07:52:53

Asta este România construită de către politruci de peste șaptezeci de ani.

+8 (8 voturi)
andrei undraru
20.05.2019, 08:06:31

Acest articol TREBUIE publicat in First , nu ca o stire marginala

+12 (12 voturi)
andrei undraru
20.05.2019, 08:12:38

Marsavia PSD, cardasia banditilor , borfasilor si a tradatorilor de tara TREBUIE scoasa in afara legii. 1. Acesta nu este un partid, ci o organizatie anticonstitutionala pentru restauratia totalitarismului. 2. Aceasta organizatie nu este socialista, ci cleptocratica, o cardasie a hotilor si marilor delapidatori. 3. Aceasta organizatie nu este democratica, ci dictatoriala, de tip stalinist Deci insasi denumirea Partid Social Democrat este o ticalosie, o impostura, o inselatorie grosolana. PSD, AFARA din ROMANIA !

+15 (15 voturi)
Vanatorul/d.c.
20.05.2019, 08:45:15

Stimate domnule profesor Stefan Vlaston, imi iau libertatea sa va atrag atentia ca, daca in loc de ”Atenţie! Pericol mare! Regimul Dragnea ne suprimă drepturi şi libertăţi fundamentale!” ati fi scris doar ””Atenţie! Pericol mare! Regimul Dragnea ne suprimă” ar fi fost mai..eficient si mai putin..riscant...! Si stiti de ce, d-le profesor..? Pentru ca unii cititori, din graba, ar putea sa sara peste numele ”Dragnea” si, din greseala sau din..obisnuință, sa credă ca e vorba de Coldea, sau de Luluta, ba chiar si de Iohannis, ca si pe ei i-a durut si-i doare taman la basca de drepturile si libertatile fundamentale ale cetăteanului, de Constitutie in general..! Pe de alta parte, faptul ca un mafiot notoriu ca Dragnea a ajuns ”sa vadă duşmani care se opun tendinţei sale de a deveni el dictatorul absolut al României” arata ca sta destul de bine cu vederea pentru ca, intr-adevar, suntem multi care l-ar vrea pe Dragnea in puscarie si nu in libertate. Dar mai inseamna un lucru: inseamana ca daca a ajuns seful ”de facto” al statului roman si vizeaza sa ajunga dictator absolut al Romaniei, asta se intampla pentru ca la Cotroceni, in functia de presedinte al tarii, avem plantat de catre grupurile de interese politico-financiare mafiote antiromanesti , antinationale din tara si de-afara un impostor fanfaron si las, care impostor timp de 4 ani s-a tinut numai de duplicitati, de satisfacut mofturile lui nevsta-sa si de excursii (abia acum, in an electoral si pe ultima sutea de metri, incercand ”sa-si ingrase porcul inainte de Craciun”, cei care ii invart cheita il scot mai des in public si-l pun sa zica si gura lui ceva, cu speranta ca ar putea atrage oarece voturi pentru el dar si pentru partidul lui de mafioti , smenari si cocalari albiti si pitipoance trecute care-si zic ”PNL”) Cert este ca si cei care l-au plantat pe Iohannis la Cotroceni si-ar fi dorit sa faca din el, chiar daca numai de ochii lumii, numarul 1 in stat, ba chiar si un pic de dictator. Doar ca mintea inceata, lasitatile, complicitatile, si duplicitatile marionetei lor, au facut sa nu le iese deloc pasienta, asa ca, s-ar putea ca spre final de mandat sa-i gasesca un inlocuitor mai..ager la minte si la fapta. Oricum, cand veti merge la vot nu uitati: Dragnea si Iohannis sunt Doi escroci cu par carunt, Tot ”o apa si-un pamant”, Amandoi fiind slugariti De lepre si ipocriti. PSD si PNL Aceeasi mizerie..!

-16 (16 voturi)
Arsenie Bujor
20.05.2019, 09:17:46

Greșit titlul. PSD ne suprimă drepturi si libertăți fundamentale! Intenționat sau nu, autorul comite o mica manipulare.

-9 (11 voturi)