Politică

articolul anterior articolul urmator

Atenţie la PSD!

50
23 May 2019 15:19:28
Petre Barbu

PSD va fura la alegerile de duminică. Pentru că este disperat, pentru că aşa este obişnuit, să fure, pentru că poate, pentru că s-a născut dintr-un partid de hoţi.

Prost să fii şi să nu furi dacă eşti în PSD! Pentru că aceasta este politica partidului: furăciunea! Acest partid îi apără şi-i promovează pe hoţi. Ăsta e modelul unic al partidului: Liviu Dragnea. În aceste condiţii, trebuie să stăm cu ochii cât cepele pe PSD. Vigilenţă maximă! Nu mai este loc de „prezumţia de nevinovăţie“ ori de „procese de intenţii“. PSD va fura la alegeri. Hoţia este în „ADN“-ul acestui partid. Să ne amintim de Maria Grapini, care nu s-a sfiit să facă o mânărie la numărarea buletinelor de vot în Comisia pentru libertăţi civile din Parlamentul European, în defavoarea Laurei Codruţa Kövesi. Este evident că, dacă nu au nicio jenă să fure la Bruxelles, furtul în România pentru pesedişti este o practică firească şi o mândrie naţională. În duminica alegerilor, staţi cu ochii pe Grapini! Dacă dispare, este de rău, sigur s-a pitit pe undeva ca să fure. Nu singură. Cu clica de ciorditori ai PSD. 
 
Toţi trebuie monitorizaţi: Codrin Ştefănescu şi clanurile lui de agitatori, Rădulescu-Mitralieră, Bacalbaşa (dacă mai apare pe stradă, cu halatul alb tras pe el, înseamnă că e în drum spre spital, spitalul de nebuni), toţi românii oneşti şi cu frica de Dumnezeu trebuie să stea cu geana pe ei, au toate motivele să fure, în frunte cu Dragnea. Poliţia este de partea PSD. Jandarmeria, la fel. Baronii din judeţe şi organele locale sunt cu PSD. Clanurile mafiote sunt protejate de PSD. Toţi sunt pentru furăciunile PSD. Atenţie la urne! Cum se mişcă urnele, cum se mişcă autobuzele, ştampilele, buletinele de vot, listele cu alegători, cum se învârt calculatoarele. Şi la sate, şi la oraşe! Atenţie la preşedinţii asociaţiilor de locatari. Ei formează nucleul dur al PSD în Bucureşti. Sunt vectorii de opinie care-i manipulează şi-i prostesc pe pensionari. Atenţie la listele cu morţii care sunt trimişi să voteze. La greu! Atenţie la românii plecaţi în străinătate, care sunt puşi pe liste şi „votează“ în ţară. Atenţie la manipulările slugilor PSD! Sluga îţi arată cu dreapta realizările din programul de guvernare al PSD şi te face cu stânga la buzunare. Atenţie şi la exit-poll-uri!
Prost să fii şi să nu furi dacă eşti în PSD! Pentru că aceasta este politica partidului: furăciunea!   
Este inadmisibil ca clica PSD să ajungă prin furăciuni electorale să reprezinte România în Parlamentul European. De aceea, trebuie identificate, investigate, dezvăluite şi neutralizate toate tehnicile de fraudare din arsenalul PSD. Sigur, în comportamentul jegos arhicunoscut, liderii PSD vor striga „Hoţii!“, prezentându-se drept victime ale „statului paralel“. Nu trebuie băgaţi în seamă! Hoţii ne fac din vorbe. Guvernul PSD a mărit lefurile bugetarilor ca să cumpere voturi. A împărţit slujbe şi posturi bine plătite ca să cumpere influenţă. PSD nu trebuie lăsat să fure. Pentru că-i fură pe români, pentru că pătează demnitatea României. Atenţie la PSD!  
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

50 Comentarii

Stefan din Nord
23.05.2019, 15:31:59

Toate sondajele ii dau castigatori detasati pe liberali iar ei striga in continuare Atentie la PSD ! Nu mai sunteti siguri pe sondajele comandate de voi ?

-20 (28 voturi)
herr v.6.01
23.05.2019, 15:43:09

Nu. Sondajele nu cuantifica furaciunea.

+16 (18 voturi)
of of
23.05.2019, 15:33:07

Subscriu.

+6 (8 voturi)
Mircea Lupan
23.05.2019, 15:58:44

Excelent, domnule Barbu! Pesedistii vor fura prin votari multiple, suveici, tursm electoral, inghesuieli aranjate, umplerea urnelor in dimineata votului cu buletine stampilate in contul zombilor lui Dragnea, vor fura la numaratoarea voturilor si la BEC. Atentie USR! Faceti numaratori paralele.

+11 (13 voturi)
Depeter
23.05.2019, 16:09:58

Cat vor fura ?! 500.000 de voturi ?! E mizilic ! Sunt peste 5.000.000 de adormiti, sau poate erau ?! Fac pariu ca-i moare lu'Dracnea la intrare !

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (50)