Politică

articolul anterior articolul urmator

AUR intră în grevă parlamentară. Lavric: „Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota” FOTO

7
20 Sep 2021 15:01:56
Autor: Andreea Ghiorghe
Sorin Lavric FOTO: Facebook
Sorin Lavric FOTO: Facebook

Senatorul Sorin Lavric a anunţat luni că AUR va intra în grevă parlamentară „pe termen nelimitat”, în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură.

„Am anunţat acum în Biroul permanent al Senatului că Partidul AUR intră în grevă parlamentară în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz", a transmis Lavric.

  GALERIE FOTO

Senatorii AUR vor fi prezenţi în sala de plen, însă nu vor vota, a mai anunţat Lavric. 

„Senatorii AUR vor fi în plen, dar vom sta sus, la balcon. Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota, iar apoi, la ora 15,00, vom merge toţi la Camera Deputaţilor, unde vom protesta din nou. Seara vom merge în Piaţa Victoriei ca să prelungim greva cu celălalt protest legat de celălalt abuz şi anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală a românilor. Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat", a explicat senatorul AUR.


Potrivit lui Sorin Lavric, greva parlamentară va înceta când moţiunea de cenzură va fi dezbătută.

„Când va fi depusă vom înceta greva. Dar vă daţi seama că acum invocă pretextul aşteptării verdictului de la Curtea Constituţională şi nu o să se întâmple nimic până la alegerile din PNL, aşa că nu ne facem iluzii. Dar e singurul mod în care putem atrage atenţia", a mai explicat acesta.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

CRISTIAN MIHAI VIRVOREA
20.09.2021, 15:12:52

De cand cu Sosoaca, am urmarit mai mult partidul AUR. Deci, nu au nicio treaba cu guvernarea Romaniei-sunt in opozitie intr-adevar dar efectiv nu au avut nicio initiativa legislativa, tot ce au respins, au respins fara amendamente, sau discutii, pe comisii sunt anti-anti-anti-tot si in actiunile din judete par a fi impotriva Romaniei, UE, impotriva a tot si toate. Ei sunt extraterestrii si tot ce fac este sa lupte iremediabil pentru putere. Avem noroc ca nu este vorba despre Senatul Romei-pentru ca ar fi in stare sa sara cu sabiile in Senat

-5 (7 voturi)
Camelian Propinatiu
20.09.2021, 15:53:53

Nu degeaba iese din umbră însuşi Lavric: e o situaţie din care AUR ar putea ieşi aproape frecventabil. Democraţia înseamnă posibilitatea de a-ţi schimba stăpânii, iar blocarea unei Moţiuni de cenzură e un scandal pentru observatorii euroatlantici, confruntaţi cu paradoxul că în RO cei acuzaţi de extremism fac pe democraţii, iar cei ce trec drept democraţi umblă cu fofârlica melcului CCR, acuzat până acum c-ar fi politizat de oamenii lui Dragnea!

+7 (7 voturi)
Ovidiu Olariu
20.09.2021, 17:20:36

AUR si ortacii sāi se impacienteazā. Vor neapārat ca sā fie dezbatutā si supusā la vot motiunea de cenzurā, pe care o tot pritocesc de cand aureusit sā patrundā -ex abrupto- in Parlamentul Romaniei. Dar, ce sā faci, in politichie apar piedici atunci când nu te astepti. Deocamdatā, nu se poate si pace ! Toatā lumea politicā boicoteazā initiativa patriotilor auristi. Cum insā auristii sunt oameni de actiune, senatorul Sorin Lavric ne-a adus la cunostintā o veste foarte bunā: „Senatorii AUR vor fi în plen, dar (...)" Dar ... "nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota (...) AUR se află în grevă pe termen nelimitat" !

+7 (7 voturi)
geek-a-contra
20.09.2021, 15:18:47

am sa-i cred cind, in semn de protest, isi vor da demisia in integrum din parlament.

+5 (7 voturi)
J0369 Wollf
20.09.2021, 16:31:09

Cu sau fara hAUR...nu se schimba NIMIC ...acest grupulet guraliv din Parlament chiar nu are nici o insemnatate...sunt acolo pentru ca niste scaune sa nu ramana ...goale...sunt piese de mobilier...

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările