AUR, proiect împotriva paşaportului COVID: Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Târziu FOTO Claudiu Târziu / Facebook
Claudiu Târziu FOTO Claudiu Târziu / Facebook

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat într-o conferinţă susţinută la Parlament că Alianţa Pentru Unirea Românilor va depune un proiect ce prevede pedepsirea oricărei forme de discriminare pe motive medicale.

„Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, cum am spus, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită", a precizat Claudiu Târziu într-o conferinţă de presă.

Claudiu Târziu a precizat că AUR se opune oricărei condiţionări privind accesul în spaţiul public. 

„Respingem categoric orice fel de condiţionare a călătoriilor, a accesului în spaţiul public, fie el restaurant, spaţiu de spectacol sau orice altceva", a mai precizat Claudiu Târziu. 

Copreşedintele AUR a explicat că partidul său nu are ce să negocieze în ceea ce priveşte drepturile şi libertăţile. „Atenţionăm că poporul înţelege ce se petrece aici şi că nu poate fi la nesfârşit amăgit, înfricoşat, dus cu vorba şi cu zăhărelul şi că va veni vremea scadenţei”, a conchis liderul AUR.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite