Avertismentul deputatului Bichineţ pentru Liviu Dragnea: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Corneliu Bichineţ. FOTO Arhivă Adevărul
Deputatul Corneliu Bichineţ. FOTO Arhivă Adevărul

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a transmis, miercuri, liderului PSD Liviu Dragnea, de la tribuna Camerei Deputaţilor, îndemnul „Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", el referindu-se astfel la prezenţa în sala de plen  a premierului Mihai Tudose, politician care a făcut în trecut mai multe glume despre banditul Terente.

„Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaştem: primul-ministru şi Liviu Dragnea coborând printre noi. (...) Eu mă bucur că sunteţi aici şi că aţi venit amândoi pentru că daţi un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat patru ani la UNCJR şi în momente de balans trebuie să dai dovadă de inteligenţă. Iar Corneliu Bichineţ de la Vaslui vă spune direct: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente“, a spus Bichineţ de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Mihai Tudose a venit, miercuri, la Camera Deputaţilor, el având o discuţie de aproximativ o jumătate de oră cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia. Ulterior, Dragnea şi Tudose au intrat împreună în sala de plen, unde au participat la sesiunea de vot final şi unde s-a dat şi votul asupra moţiunii simple pe Sănătate, depusă de opoziţie, care a fost respinsă.

„După pledoaria domnului Bichineţ nu am fost atent şi am votat «pentru». Îmi cer scuze. Din greşeală”, a spus Dragnea, după ce l-a sancţionat pe colegul său, Florian Bodog. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite