Politică

articolul anterior articolul urmator

Avertismentul lui Rareş Bogdan după Ordonanţa Militară: Nu mai merge deloc pe şmecherie

2
23 Mar 2020 12:38:05
Autor: Iulian Bîrzoi
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax
Rareş Bogdan . FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat duminică seară, în contextul intrării în vigoare a Ordonanţei Militare, că măsurile trebuie respectate şi luate în serios de toţi românii.

„Ne trebuie fermitate şi cu siguranţă responsabilitate. Mă sperie ce se întâmplă în mediul rural, acolo unde cei veniţi din străinătate nu conştientizează că reprezintă un pericol pentru părinţi, pentru bunici.

Recomandările ar trebui citite ca obligaţii. Cei din comitet s-au gândit să nu sperie, să nu fie un şoc, de aceea s-a spus de recomandări. Nu mai merge deloc pe şmecherie, ci doar pe obligaţia de a respecta decizia CNSSU”, a afirmat Rareş Bogdan într-o intervenţie la România TV.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Tepes
23.03.2020, 13:17:03

Ce tare! Rareș Bogdan le cere celor de la țară care au 2-3 clase și au lucrat în agricultură, construcții sau au trăit din prostituție, hoție sau cerșetorie să înțeleagă că recomandările sunt de fapt obligatorii? Pe ce lume trăiește omul ăsta?

Coco
23.03.2020, 13:27:33

"Mă sperie ce se întâmplă în mediul rural" Corect. Alte măsuri ca să nu ducă la îngrijorări la fel de mari dacă nu se mişcă repede: asigurarea materialelor de protejare a celor din prima linie, cadrele sanitare şi ale ministerului de interne pentru evitarea evenimentului Suceava, greşeala făcută şi recunoscută de chinezi, asigurarea spitalelor cu un număr suficient de aparate de ventilaţie pentru momentul de vârf al epidemiei. Lipsa măştilor si a mănuşilor va fi pusă numai pe seama guvernanţilor actuali. Pedepsirea inconştienţilor pentru descurajare. Spania incepe şi ea să scape situaţia de sub control. Nu recomandare ci ordin.