Baconschi: USL urăşte românii liberi, din străinătate. Duhneşte a comunism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Baconschi consideră că USL urăşte "românii liberi, care trăiesc şi muncesc în democraţii autentice". Fostul ministru de Externe a mai adăugat că "e ca pe vremuri: românii din afara graniţelor sunt, în fond, nişte trădători".

"Guvernul Ponta şi-a dat arama pe faţă şi în privinţa raporturilor sale de ostilitate cu românii din Diaspora. Hai să-i scoatem de pe listele electorale, să le anulăm drepturile civile, că prea ne încurcă. Degeaba au <<revenit>> asupra poziţiei. Li se vede în fundul ochilor ura faţă de toţi românii liberi, care trăiesc şi muncesc în democraţii autentice", a comentat democrat-liberalul pe pagina sa de Facebook.

"Duhneşte a comunism în acest USL nereformat. E ca pe vremuri: românii din afara graniţelor sunt, în fond, nişte trădători, agenţi străini, lepădături. Tot ce putem face e să-i dezbinăm, să-i înfiltrăm sau, mai simplu, să-i ignorăm, mai ales că nu votează cum trebuie", a adăugat fostul ministru de Externe.

Baconschi a menţionat că este "o zi de ruşine naţională", care a fost pusă în calendar de "acest executiv năucit de comenzile lui Voiculescu & Friends".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite