Bădulescu, o nouă reacţie după îmbrâncelile cu Nicuşor Dan: Nu trebuie să se creadă liderul oamenilor de pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan şi Aurelian Bădulescu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a venit cu o nouă reacţie după ce vineri dimineaţă a bruiat grobian conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan. „E o decizie personală”, a explicat Bădulescu, care a adăugat că motivul pentru reacţia sa a fost că „nu trebuie să se creadă liderul oamenilor de pe stradă”.

„Ceea ce am făcut astăzi e o decizie personală. Urmează să aflaţi marţi ce a făcut Nicuşor Dan cu acoliţii din PNL. Această reacţie a mea trebuie să-l determine să înţeleagă că nu trebuie facută campania pe stradă. Nicuşor Dan nu trebuie să se creadă liderul oamenilor de pe stradă. Eu astăzi am fost în concediu şi sunt până miercuri. Niciunul din cei care au cărat dulapul nu este angajat al Primăriei. Sunt simpatizanţi ai PSD, care au vrut să-mi dea o mână de ajutor. Ei nu au legătură cu administraţia publică. Eram în concediu şi m-am dus în Prelungirea Ghencea ca cetăţean.”, a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea TV.

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat vineri dimineaţă o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Nicuşor Dan i-a cerut lui Aurelian Bădulescu să respecte distanţa de 2 m. Bădulescu a refuzat, apoi Nicuşor Dan l-a împins. „Acest individ mă împinge cu o violenţă ieşită din comun“, s-a victimizat Bădulescu, care comenta  fiecare propoziţie rostită de candidatul dreptei. 

„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD. Am pierdut 4 ani din viaţă şi 4 miliarde de euro”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

„Cât tupeu!“, a răspuns Aurelian Bădulescu, care a venit cu un mic dulap, reproşându-i lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.

Aurelian Băduleascu a intrat în conflict şi cu un cetăţean, care i-a eproşat că nu a făcut nimic timp de patru ani. ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”. 

Bădulescu l-a acuzat pe bucureştean că a fost plătit de USR. ”Dă, bă, banii înapoi!”, i-a reproşat viceprimarul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite