Bădulescu, după ce s-a împins cu Nicuşor Dan: M-am pus la dispoziţia partenerului de dialog. Bodyguardul lui a spus că-mi taie beregata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan îi bate obrazul lui Aurelian Bădulescu
Nicuşor Dan îi bate obrazul lui Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, susţine că a participat la conferinţa de presă organizată de Nicuşor Dan pentru a nu-l lăsa să mintă. De partea cealaltă, candidatul dreptei la Capitală îl acuză pe Bădulescu că a fost lipsit de bun-simţ.

”Nicuşor Dan a anunţat că va face bilanţul administraţiei. Atât timp cât e în spaţiul public, nu există nicio interdicţie de participare. M-am pus la dispoziţia partenerului de dialog şi a presei. Aţi avut de aface cu un alt Nicuşor Dan, care a înţeles să mă împingă, să-şi pună bodyguardul pe mine, care a spus că îmi taie beregata. Cetăţenii trebuie să ştie ce s-a făcut pentru ei, cu ce eforturi, nu să-l las să mintă”, a spus Aurelian Bădulescu la Digi 24. 

În replică, Nicuşor Dan a spus: ”A fost lipsă de civilizaţie. Minima civilizaţie e să-l asculţi pe celălalt. E ceva ce nu se face. PSD nu se dezminte. Domnul Bădulescu a venit să facă cric la o conferinţă pe care o organizasem”. 

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite