Banditism de stat de cea mai joasă speţă. Cu ANAF în rol principal

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toată lumea a rămas şocată când a aflat că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, care a elaborat faimoasa Declaraţie 600, nu are pregătită nici măcar infrastructura informatică pentru a o gestiona. Explicaţia o aflăm acum: ANAF avea alte preocupări.

Vasăzică ANAF trimite anul trecut o haită de 5 inspectori să ia la purecat catastifele contabile ale Rise Project, organizaţia care i-a făcut numeroase nopţi albe lui Liviu Dragnea.

La vremea respectivă, ANAF preciza că e vorba de un control tematic, planificat din timp, care nu are nicio legătură cu dezvăluirile Rise Project.

Inspectorii întocmesc un act de control, în care inventariază finanţările primite de Rise Project şi jurnaliştii care au încasat drepturi de autor.

Concluzia raportului: Rise Project „nu figurează cu obligaţii fiscale restante la bugetul general consolidat“. În mod normal, raportul trebuia arhivat şi acoperit cu secretul fiscal.

Ce face ANAF? Livrează raportul lui Mugur Ciuvică, să-l interpreteze el cum doreşte în apărarea lui Liviu Dragnea.

Aşa-i că acum ardeţi de nerăbdare să depuneţi la ANAF Declaraţia 600? Ca să vedeţi apoi ce frumos v-o interpretează Ciuvică.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite