Bănicioiu, acuzaţii grave la Congresul PSD: Nici nu a început procedura de vot, iar în anumite zone deja se numărau voturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu sunt nemulţumiţi de desfăşurarea votului FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu sunt nemulţumiţi de desfăşurarea votului FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Nicolae Bănicioiu, candidat pentru funcţia de preşedinte executiv, a declarat că a vrut să cedeze în favoarea Ecaterinei Andronescu, iar acest anunţ să fie făcut în faţa delegaţilor, dar n-a fost lăsat. Acesta a mai subliniat că sunt probleme în ceea ce priveşte procesul de votare.

„Pot să vă dau câteva elemente despre care noi vorbim (n.r.-despre probleme la vot).  Nici nu a început procedura de vot, iar în anumite zone deja se numărau voturile“, a declarat Nicolae Bănicioiu.  

„Înţeleg că era toată schema ca să nu apucăm noi să vorbim. Eu am vrut să-i cedez candidatura mea doamnei Andronescu. Dacă Dragnea iubea egalitatea de gen, îi ceda candidatura doamnei Dăncilă“, a completat Bănicioiu. 

Pe de altă parte, Ecaterina Andronescu a declarat, la rândul ei, faptul că organizatorii nu au vrut să respecte egalitatea de şanse pentru toţi candidaţii. „Eu m-am înscris, cu toate că Dragnea anunţase că o susţine pe doamna Dăncilă şi şansele erau minime, spre deloc.   

Am hotărât să plecăm, pentru că modul în care au fost gândite procedurile şi faptul că sunt pe poziţia 20 şi voturile deja s-au dat, ar fi absolut inutil. Am decis să ne retragem, viaţa merge înainte”, le-a declarat Ecaterina  Andronescu reporterilor prezenţi la Congres..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite