Bănicioiu: Toţi oamenii respectabili din PSD sunt daţi afară de către oamenii de paie ai lui Dragnea. PSD se luptă acum cu statul paralel condus de Carmen Dan?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Nicolae Bănicioiu, care a plecat din PSD după un conflict cu Liviu Dragnea, critică „propaganda lui Daddy“ care o înjură pe Gabriela Firea. „Oamenii nu pot fi doar marionete şi păpuşi de paie dirijaţi de ambiţiile patologice ale unui om care si a pierdut busola ori poate... are doar o misiune“, scrie Bănicioiu pe Facebook.

„Gabi Firea! Acum e rindul ei sa fie înjurată de propaganda lui daddy! Am urmărit declaraţiile ei cu atenţie si mi am dat seama ca in gasca lui Liviu nu s a schimbat nimic ! Din contra ,e mai rau. N-au înţeles nimic din plecarea noastră. Din presupusa lupta cu statul subteran au ajuns la un Guvern, partid si un premier paralel. Partidul care alta data bagă România in NATO si UE acum se concentrează doar pe devorarea propriilor soldaţi . Oare nu se întreaba nimeni cum de mai toţi oamenii respectabili din PSD sunt daţi afara ori înlăturaţi pe diverse pretexte stupide de către oamenii de paie ai lui Liviu Dragnea?“, se întreabă, retoric, deputatul ex-PSD Nicolae Bănicioiu. 

„Cei care au trecut pe la şcoala, inteleg de ce nu am acceptat sa fim conduşi de Dancila & co . Nu toţi pot fi cumpăraţi ! Oamenii nu pot fi doar marionete si păpuşi de paie dirijaţi de ambiţiile patologice ale unui om care si a pierdut busola ori poate... are doar o misiune . De obicei hoţul striga hotii - oare nu i adevărat si aici proverbul ? Cu care stat paralel se mai lupta psd? Cu cel pe care-l conduce acum Carmen Dan?“, adaugă fostul ministru al Sănătăţii. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea că o spionează, atât la serviciu, cât şi acasă. „Or fi tot oameni de la Carmen Dan?“, se întreabă Firea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite