Barna, despre ieşirea de la guvernare: Cîţu nu are competenţa necesară să conducă această Coaliţie. Nu ne jucăm cu demisiile, nu facem bambilici cu ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna, copreşedinte USR PLUS FOTO Inquam Photos
Dan Barna, copreşedinte USR PLUS FOTO Inquam Photos

Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, a subliniat într-o conferinţă de presă că partidul din care face parte nu revine asupra deciziei privind demisiile miniştrilor şi că zilele lui Florin Cîţu la Palatul Victoria sunt numărate.

„Vreau să fiu foarte clar. Demisiile au fost anunţate ieri seară şi depuse de dimineaţă la cabinetul premierului, în deplină asumare şi deplină responsabilitate. Florin Cîţu nu are competenţa necesară să conducă această coaliţie, nu ne jucăm cu demisiile, nu facem bambilici cu demisiile”, a declarat Dan Barna, într-o confeirnţă de presă, după întâlnirea de la Palatuş Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis. 

Copreşedintele USR PLUS a subliniat faptul că de astăzi, din momentul depunerii lor, începe să curgă perioada de 45 de zile în care Florin Cîu e obligat să vină în Parlament pentru a cere un vot de reîncredere în noua formulă guvernamentală. „Au fost depuse legal, olograf, aşteptăm să fie procesate, cele 45 de zile au început să curgă”, a completat Dan Barna. 

De altfel, şi la nivel parlamentr. Ludovic Orban şi Anca Dragu au informat Guvernul de depunerea moţiunii de cenzură, deşi PNL, PSD şi UDMR au boicotat şedinţele de BPR în care ar fi trebuit să fie stabilit calendarul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite