Barna, despre întâlnirea Iohannis-Nicuşor Dan: Mi se pare perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui de a avea încă patru ani cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna
Dan Barna

Liderul USR, Dan Barna consideră ”perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui despre perspectiva de a avea încă patru ani cu PSD”. Întrebat dacă ar trebui ca preşedintele să se implice în lupta pentru alegerile locale, Barna argumentează că ”preşedintele unei ţări are responsabilitate pentru funcţionarea ţării pe toate palierele”.

”Preşedintele unei ţări are responsabilitate pentru funcţionarea ţării pe toate palierele. În egală măsură nu trebuie să uităm că preşedintele Iohannis este un fost primar al Sibiului, având mai multe mandate, un om care înţelege foarte bine ce înseamnă importanţa unor proiecte credibile pentru ceea ce înseamnă un oraş sau altul şi, când vorbim de Bucureşti, de capitala României, mi se pare perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui despre perspectiva de a avea încă patru ani cu PSD, de a avea încă patru ani în care să nu se servească dansuri de cameră în loc de administraţie competenţă”, a afirmat Dan Barna, vineri, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă în opinia sa este normală întâlnirea preşedintelui cu un candidat pentru Primăria Capitalei.

În ceea ce priveşte faptul că întâlnirea dintre şeful statului şi candidatul Nicuşor Dan a avut loc cu puţin timp înaintea alegerilor locale, Barna susţine că întâlnirea dintre cei doi era una ”perfect logică şi perfect necesară”.

”Este decizia preşedintelui cum transmite preocuparea pentru o temă atât de importantă cum este Primăria Capitalei. Eu consider că această întâlnire era una perfect logică şi perfect necesară pentru această miză importantă pe care o are fiecare român şi fiecare bucureştean. Ideea că Bucureştiul ar putea să rămână sub Gabriela Firea şi sub PSD este o idee care trebuie combătută cu toată energia şi fiecare om trebuie să iasă la vot şi să voteze Nicuşor Dan, asta e miza reală”, a mai declarat liderul USR.

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis. Administraţia prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş, Klaus Iohannis apreciind că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite