Politică

articolul anterior articolul urmator

Barna, despre pensiile speciale: Ce face acum PSD e un lucru care contribuie la repararea unei nedreptăţi sistemice. Nu e de lăudat pentru că ei o fac din disperare

4
18 Jul 2019 00:23:22
Autor: News.ro
Dan Barna la congresul USR pentru alegerea candidatului la prezidenţiale FOTO Inquam Photos / George Calin
Dan Barna la congresul USR pentru alegerea candidatului la prezidenţiale FOTO Inquam Photos / George Calin

4 Comentarii

Gica contra
18.07.2019, 09:15:01

Dle Barna, dacă mai vrei mătăluță ceva prin politichia românească, ia de-aici: pensiile speciale nu trebuie impozitate ci desființate. Că psd o face din disperare, e clar. Dar psd vrea și cu slănina în pod și cu burta plină! Dragnea de la poarta închisorii a oferit tăierea pensiilor speciale, tăierea nu impozitarea, tot de disperare! Ce nu înțelegi mata, mergi pe sârmă ghimpată fără plasă, cea mai mică greșeală îți este vânată și te poate costa cariera politică, TOT ce ai făcut până acum! Deci ochii cât cepele! Primul lucru pe care tre să-l facă oricine vine după psd este desființarea pensiilor speciale!

+3 (3 voturi)
Tăunu
18.07.2019, 13:12:25

D-le Barna, da de ce nu le rupeţi voi gura celor de la psd cu desfiinţarea cotei unice de impozitare ? Absolut toate ţările capitaliste dezvoltate din lume au impozitarea progresivă. Numai România a rămas în zona de influenţă ex-sovietică, statul oligarh rus este singura ţară mare care aplică cota unică de impozitare, mult iubită de bogătani !

+2 (2 voturi)
Thot
18.07.2019, 13:37:55

Daca vreti sa rezistati in politica cei de la USR+ aveti de indeplinit cateva cerinte arzatoare a celor ce va voteaza. 1. Anularea veniturilor (pensii speciale, alocatii, etc) obtinute nemeritat , la pensii fara contributie la alocatii fara un motiv cert sau cu dovezi false, vezi miile de revolutionari din zone unde revolutia a fost la televizor, indivizi care se duc cu BMV X6 sa-si ridice ajutoarele,functionari publici cu fel si fel de sporuri aiuritoare (si aici bag si parlamentarii si aparatul de stat) si altii. 2.Introducerea concursurilor nationale la angajarea personalului bugetar cu functii de conducere (chiar si cei de la nivel local). 3.Responsabilizarea primarilor pentru costul investitiilor si utilitatea lor. Cu noua lege a administratiei primarii au devenit un fel de dumnezei locali fara nicio raspundere. 4. Schimbarea modului de numire a judecatorilor CCR, politrucii nu mai au ce cauta acolo. 5. Obligativitatea vizei de constitutionalitate a CCR la toate legile inainte de promulgarea presedintelui pentru a nu mai exista "portite" de atacare a legilor dupa ani de utilizare a lor, in favoarea unor potentati corupti ai momentului. 6. Depolitizarea CNA, si a tuturor institutiilor de control si înlocuirea modului de alegere a componentei acestora. 7.Obligativitatea tuturor institutiilor publice de a publica toate cheltuielile . 8.Schimbarea modului de accesare a fondurilor europene, usurarea acordarii lor, prioritatea lor fata de fondurile interne (care sunt pusculite de partid ). 9.Modificarea totala a sistemului de sanatate, introducerea caselor de sanatate private unde sa poti contribui,obligatia contribuirii sa existe , obligatia unde sa contribui sa fie la alegere. 10. Sprijinirea invatamantului prin punerea copilului pe primul plan si nu a salariatiilor. (degeaba maresti salariile daca nu ceri performanta) Si mai sunt destule. Daca nu intelegeti ca cei care va voteaza nu pot fi momiti cu ulei si faina si vor schimbarea modului de a face politica , veti fi doar o cometa in politica . Exemplul e PNT-cd care la fel au ajuns la putere pe o mare speranta in ei. Ce au facut si ce s-a ales de ei se stie.

+1 (1 vot)
MV R.
18.07.2019, 13:50:20

Pardon,deocamdată PSD doar vorbește DESPRE o impozitare a pensiilor speciale. De făcut...eu zic că nu or să o facă.

+1 (1 vot)