Barna, despre tensiunile din coaliţie: Soluţia e dialogul. Nu se va ajunge la o solicitare de demisie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Guvernul Romaniei
FOTO Facebook Guvernul Romaniei

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni, în contextul tensiunilor din coaliţia de guvernare, că soluţia „este dialogul”. În ce privesc unele voci care cer demisia ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, Barna a precizat că a avut o discuţie cu PNL şi că nu se va ajunge la o solicitare de demisie.

Declaraţia lui Dan Barna vine în contextul în care luni urmează să aibă loc o şedinţă a coaliţiei în care vor fi discutate cele mai recente tensiuni. Înaintea şedinţei coaliţiei liberalii s-au reunit în Biroul Executiv. 

„Eu cred că după această şedinţă a Coaliţiei vom intra în logica unei coaliţii stabile şi a unui Guvern care face ce are de făcut”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna s-a referit şi la situaţia de la Spitalul Foişor şi a spus că „este o chestiune de onoare legată de cei care au permis ca jandarmii să stea să privească cum pacienţii erau înghesuiţi de alţi cetăţeni sau de media”. „Nicăieri în lume nu se văd camere de filmat băgate în sufletul bolnavului pe targă”, a mai afirmat vicepremierul.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite