Barna, despre ce trebuie făcut după vaccinarea tuturor celor care doresc: „Să-i convingem pe cei din jurul nostru care cred tâmpeniile pe care le citesc pe internet”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna / FOTO Inquam Photos / George Calin
Dan Barna / FOTO Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Dan Barna afirmă că pandemia o să treacă, dar lupta în următoarele două-trei luni va fi să-i convingem să se vaccineze pe cei care cred teoriile conspiraţiei.

„Pandemia asta o să treacă, probabil o să mai fie o jumătate de an – un an. Eu cred că undeva până într-un an campania de vaccinare va veni din urmă suficient de rapid. În următoarele două-trei luni probabil vom epuiza doritorii de vaccin şi apoi va începe o altă luptă: să-i convingem pe cei din jurul nostru care cred tâmpeniile pe care le citesc pe internet că sunt cipuri, că ne bagă cipuri. Vom avea de luptat exact cu acei prieteni colegi, rude  care sunt victimele acestei campanii de dezinformare”, a declarat, sâmbătă seară, la Digi 24, Dan Barna.

Întrebat dacă mai sunt băieţi deştepti în Sănătate, Barna a afirmat: „Da, mai sunt şi în transporturi, energie. Faptul că USR PLUS a venit la guvernare nu înseamnă că magic toate sistemele clientelare care existau în statul român 30 de ani au dispărut. E o realitate. Există reţele de interese pentru că este un stat care 30 de ani a fost sabotat în toate felurile. Asta e realitatea, nu putem să ne ascundem după decet să spunem că nu există”.

Vicepremierul crede că aceste lucruri pot fi corectate „dacă putem să creştem numărul de oameni integri din sistem”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite