Barna, către Firea: Nu o să-l opriţi pe Nicuşor. Administraţia de troli a Capitalei a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, vineri, după scandalul pe care viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu , l-a făcut la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan, că acesta nu poate fi oprit de PSD. Barna a catalogat evenimentul ca fiind ”fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui”.

”Nu o să îl opriţi pe Nicuşor. Nu o să îi opriţi pe bucureşteni. Administraţia de troli a Bucureştiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraş şi care trebuie îndepărtată cât mai repede. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineaţa asta brutal într-o conferinţă de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reuşit”, a scris, vineri, Dan Barna, pe Facebook.

Dan Barna a afirmat că se împlinesc ”patru ani de când Uniunea Salvaţi Bucureştiul a intrat în Consiliul General al Capitalei”.

”Între timp, a devenit Uniunea Salvaţi România şi cei câţiva activişti inimoşi au devenit milioane de votanţi. Aţi încercat să îl opriţi pe Nicuşor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Şi o să plecaţi, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Ştiţi dumneavoastră unde. Vă promit”, a mai scris Barna.

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite