Barna: Românii nu mai vor un guvern girat de penali. Acest guvern e creat după chipul şi asemănarea creatorului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul USR, Dan Barna. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liderul USR, Dan Barna. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, în plenul reunit, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că românii nu mai vor un guvern girat de penali, iar actualul guvern e creat după chipul şi asemănarea creatorului său.

„Acest guvern nu trebuia să guverneze vreodată România, a fost o greşeală de la bun început, a fost creaţia unui om care a crezut că e mai presus de lege. România este o ţară în care nimeni nu e mai presus de lege. Coincidenţa nefericită e că acest guvern s-a suprapus peste un moment care trebuia să fie de glorie pentru noi: preşedinţia Consiliului UE”, a spus Barna.

„Nu avem şomaj pentru că anul trecut a fost an cu natalitate cea mai mică din ultimii 50 de ani. România se mută în străinătate. Practic, alungaţi românii din ţară. Vă îndemn să începeţi să ascultăţi voinţa românilor pentru că de doi ani şi jumătate nu aţi făcut-o”, a mai declarat Liderul USR.

Dan Barna a subliniat că „românii nu mai vor un guvern girat de penali”.

„Acest guvern e creat după chipul şi asemănarea creatorului său şi nu vă doresc soarta dlui Dragnea, dar ne dorim dreptate pentru toţi cei care au fost abuzaţi, bruscaţi în 10 august şi în alte momente”, a menţionat Barna.

„Dacă veţi refuza încă o dată să ascultaţi ce spune majoritatea românilor, viitorul dvs politic va fi sumbru. Lucrurile se schimbă în România, o nouă clasă politică e vie şi activă”, a spus liderul USR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite