Barometru Europa FM: PNL continuă creşterea în timp ce PSD scade. Procent uriaş de indecişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sun sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM arată că PNL continuă să fie în creştere în preferinţele electoratului, ajungând de la 33,6% luna trecută la un scor de 34,7%, în timp ce PSD a scăzut de la 20,8% la 19,6%. USR rămâne constant cu 17%.

Pentru liberali este o apreciere de peste un punct procentual, de la 33,6% luna trecută. PSD, în schimb, scade, în aceeaşi măsură: 19,6% din intenţiile de vot acum faţă de 20,8% în august, arată sondajul publicat de Europa FM.

Alianţa USR Plus e creditată cu 17% din voturile celor care spun că ar merge la vot dacă ar fi alegeri parlamentare duminica viitoare.

Pro România scade, fiind creditat cu 9,5% din intenţiile de vot, iar UDMR se menţine peste pragul electoral, după câteva luni în care coborâse sub el.

Acelaşi sondaj mai arată că PMP cu 4,5%, ALDE cu 3% şi restul partidelor nu reuşesc să treacă pragul de 5%, rămânând în faţa uşii de la Parlament.

Barometrul mai scoate în evidenţă o proporţie urişă de indecişi care nu ştiu cu cine ar vota sau refuză să răspundă - 22,3%. Pe lângă aceştia 5,2% spun că nu ar merge la vot.

FOTO Europa FM

sondaj euroa fm foto europa fm


FOTO Europa FM

sondaj euroa fm foto europa fm
Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite