Baroneasa Emma Nicholson: „A fost lipsit de înţelepciune să încerci să nu ţii cont de Constituţie la suspendarea preşedintelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Nicholson a comentat evenimentele din vara anului 2012 Foto: Adevărul
Emma Nicholson a comentat evenimentele din vara anului 2012 Foto: Adevărul

Baroneasa Emma Nicholson, fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, a declarat la Antena 3 că „a fost lipsit de înţelepciune să încerci să nu ţii cont de Constituţie“ la suspendarea preşedintelui.

Întrebată dacă are o opinie legată de procedura de suspendare a preşedintelui, Emma Nicholson a răspuns: „Da, am o părere despre acest lucru. Cred că a fost lipsit de înţelepciune să încerci să nu ţii cont de Constituţie. Asta s-a intâmplat“.

„Dacă preşedintele a fost ales, fie că este bun sau mai puţin bun, preşedintele a fost ales, oamenii l-au ales pe acest preşedinte“ a continuat fostul raportor al Parlamentului European pentru Romania,  în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei“.

Declaraţiile au avut loc duminică, 24 februarie, în aceeaşi zi în care baroneasa a fost la penitenciarul Jilava pentru a-l vizita pe fostul premier Adrian Năstase. Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, când Adrian Năstase a fost prim-ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite