Băsescu aţâţă Opoziţia: Nu exclud posibilitatea ca moţiunea să nu treacă. Dacă i se oferă ceva lui Ponta, dar şi UDMR-ului, aceştia vor schimba barca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Basescu FOTO Mediafax
Traian Basescu FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat miercuri că nu este convins de faptul că moţiunea de cenzură va trece şi atrage atenţia că Ludovic Orban a făcuto înţelegere cu trei partide „specializate în trădarea partenerilor: Ponta, Tăriceanu, UDMR”.

Tăsescu a declarat într-o intervenţie la B1TV că nu exclude posibilitatea ca moţiunea să nu treacă, pe motiv că unele partide ar trăda.

„Aşa cum se învârt lucrurile, nu exclud posibilitatea ca moţiunea să nu treacă. Şi vă spun şi de ce, nu am încredere în Tăriceanu şi Ponta. Şă nu mai mire pe nimeni dacă aceştia te lasă cu spatele dezvelit.PMP ul va vota moţiunea, asta vă spun sigur.

 

Teama mea este că, dacă i se oferă ceva lui Ponta, dar şi UDMR-ului, aceştia vor schimba barca. Orban are în faţă o înţelegere cu trei partide specializate în trădarea partenerilor: Ponta, Tăriceanu, UDMR”, a relatat Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite