Politică

articolul anterior articolul urmator

Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie

14
10 Aug 2020 23:37:44
Autor: News.ro
Sursa Digi24
Sursa Digi24

Fostul preşedinte şi primar general Traian Băescu a declarat, luni seară, după ce a fost făcut anunţul privind candidatura sa la Primăria Capitalei, că fiecare are şansa lui. ”Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti, a afirmat Băsescu care a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan.

”Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Băsescu a reiterat ideea că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea lui Nicuşor Dan.

Întrebat ce crede despre declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia susţinătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util şi-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat: ”Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul”.

De asemenea, Băsescu a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan, ci cu PSD.

Băsescu susţine că sunt prea multe lucruri în Capitală aşa cum le-a lăsat el după ce nu a mai fost primar general.

Liderul PMP, Eugen Tomac, invită membri PMP şi susţinătorii la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

m wakki
11.08.2020, 00:16:32

nu vreau să fac nimic, să construiesc nimic, să rezolv nimic am venit aici ca să-i încurc pe alții

+1 (3 voturi)
Alexandru Preda
11.08.2020, 03:49:18

Sa ii încurce pe cei deja încurcați cu Nicușor. Sa ii ajute pe cei care își dau seama ce pericol ar reprezenta pentru bucureșteni un individ ca Nicușor, dacă, prin absurd, ar ajunge primar al Capitalei. Nu a fost în stare sa conducă un partid care avea pe atunci doar câteva sute de membri și acum sa fie lăsat sa își bata joc de doua milioane de bucuresteni? Exclus!

-3 (3 voturi)
Valahu Duios Manglea
11.08.2020, 01:39:04

BASE; BASE; -rupe-le picioarele ! MARINARE, TE VOTEZ, si eu si tot neamul meu, BASISTI DIN TOATE TIMPURILE , BATRANUL CAPITAN NE CHEAMA LA LUPTA INCA O DATA INPOTRIVA CIUMEI ROSII psedistkagebiste.- in spatele pesedeului KGB ul latra a pustiu- STEAGUL SUS SI LA LUPTA, BASISTI, sa starpim pi-ze-de-ul de pe hatat Romaniei. CU BASE PANA LA MOARTE!

-1 (5 voturi)
m wakki
11.08.2020, 02:08:58

păi a zis că el candidează ca să dea o lecție USR-ului, ăsta e scopul lui iar Haznaua 3 îl pupă și îl linge pe toate părțile deci ?

+1 (1 vot)
Alexandru Preda
11.08.2020, 03:45:29

Dacă idioții l-ar vota pe infantilul Nicușor numai ca să scape de PSD, atunci se justifica de ce disperați ca i-ar putea conduce un ciudat și procesoman, multi bucuresteni vor vota singurul candidat capabil din cei anunțați pana acum, adica pe Băsescu. Sa iasă primar al Capitalei cel mai capabil dintre cei care candidează, adică Băsescu!

-1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (14)