Politică

articolul anterior articolul urmator

Băsescu, despre graţierea lui Becali: Gândesc profund. Nu e o decizie uşoară

10
13 Mar 2014 19:41:39
Autor: Sebastian Zachmann
După meciurile Stelei din Europa, Gigi Becali şi Traian Băsescu mai ciocneau un pahar de şamnpanie
După meciurile Stelei din Europa, Gigi Becali şi Traian Băsescu mai ciocneau un pahar de şamnpanie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, despre graţierea lui Gigi Becali, că "gândeşte profund" şi că nu este o decizie uşoară, el adăugând că va discuta şi în privinţa sesizării făcute de Becali cu privire la tratamentul din închisoare.

"Am înţeles că se plânge de tratamentul din închisoare. Va trebui să am o discuţie, în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel de sesizare. Dânsul cred că reclamă modul de funcţionare a Administraţie Penitenciarelor şi am obligaţia să văd de ce această administraţie nu funcţionează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns şi îl voi face public", a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă îl va graţia, preşedintele Traian Băsescu a spus: "Gândesc profund".

Preşedintele a comtinuat: "Serios, e un om într-o situaţie dificilă, iar eu sunt într-o situaţie şi mai dificilă, pentru că nu discutăm de o femeie cu patru copii acasă, nu discutăm despre o bătrână de 80 de ani care a mutat gardul. Vreau să mă înţelegeţi că nu este o decizie uşoară".

Întrebat în legătură cu faptul că Becali s-a arătat încrezător că până de Paşti va fi acasă, Traian Băsescu a răspuns: "Toţi credem în câte ceva".

Despre cadoul pe care mama lui George Becali i l-a trimis, respectiv o icoană, preşedintele Traian Băsescu a spus că îl va primi cu siguranţă.

Gigi Becali crede că preşedintele Traian Băsescu îl va graţia "până în Paşte", potrivit primului interviu acordat din detenţie de finanţatorul Stelei, în care acesta a reclamat că nu a fost lăsat să stea cu familia atât cât îi permite legea şi să fie operat, fără pază, în străinătate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Gogulescou Gogu
13.03.2014, 20:36:36

Vi-l mai aduceți aminte pe Becali? Ăla care îl înjura în direct pe Bodu, pe atunci șef al ANAF cred, Becali cel fără de frică care-și băga și-și scotea în și din statul român, care înjura cu cele mai murdare cuvinte de care dispunea mintea lui de urangutan pe absolut oricine îi stătea în față? Ce face acest gunoi acum? Schelălăie din pușcărie ca o javră bătută. Unde e curajul acestei lături de om? De ce nu-l mai înjură acum pe Băsescu? A-l grația acum pe acest nenorocit care a împuțit o țară cu duhoarea lui ar reprezenta o palmă uriașă dată ultimei urme de bun-simț și civilizație care a mai rămas în România și un șut nesportiv la țurloaie aplicat statului și justiției române care pare că încearcă schilav să se ridice, după 25 de ani petrecuți în noroi.

+4 (4 voturi)
Anda S Cristina
13.03.2014, 21:59:51

E ușor sa faci opere caritabile din bani furati. Aceeași mentalitate comunista si acum dupa mai mult de 20 de ani: cine fura de la stat e un erou cine fura de la alții e un hot. Cand vor învață oare romanii ca hotia e hotie indiferent de cine o practica?!

+2 (2 voturi)
Anda S Cristina
13.03.2014, 22:04:43

Cu bani furati poate oricine face opere caritabile. Romanii nici dupa peste 20 de ani nu scapă de mentalitatea comunista: cine fura de la stat e erou,cine de la alții e un hot. Hotel este hot indiferent daca este prominent sau om de rând ,iar pedeapsa trebuie sa fie aceeași la toți

+3 (3 voturi)
654815544566
13.03.2014, 22:53:43

Ce-mi mai place cand urla leprele de durere .... durerea lor e fericirea mea.

-1 (5 voturi)
Claudiu Balas
13.03.2014, 23:16:57

Halal om de cuvant, Presedintele Romaniei! Acum cateva zile ne bucura si ne spunea (mintea) ca a eliminat functia gratierii! Daca il elibereaza pe acest...(nu exista cuvinte sa-mi exprim ,,respectul'' fata de cioban)..., atunci demonteaza tot ce spune ca a construit in ultimii ani in domeniul justitiei!

+2 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările