Politică

articolul anterior articolul urmator

Băsescu: Ar fi fost o onoare pentru Gorghiu să o accept ca partener într-o dezbatere despre ţară

7
8 Dec 2016 18:23:41
Autor: News.ro
Preşedintele PMP, Traian Băsescu. FOTO Mediafax
Preşedintele PMP, Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Preşedintele PMP, Traian Băsescu a afirmat, joi, că ar fi fost o onoare pentru Alina Gorghiu să fie parteneră cu el într-o dezbatere electorală, comentând astfel refuzul preşedintei PNL de a participa la o dezbatere în trei, la care să participe liderii PNL, PSD şi PMP.

Traian Băsescu a afirmat că refuzul Alinei Gorghiu arată ”ţâfnă” şi că nu a apreciat că ar fi fost o onoare pentru ea să fie partener cu el la dezbatere. „Am primit răspuns de la doamna Gorghiu că «niciodată alianţă cu PMP». A fost, după părerea mea, un răspuns arogant, specific omului care nu poate aduce în politică decât ţâfna, nu un răspuns adecvat. Până la urmă, ar fi fost pentru dânsa o onoare să accept ca partener într-o dezbatere despre ţară, eu aşa cred. Asta e, n-a răspuns, nu se mai face!”, a declarat preşedintele PMP.

Traian Băsescu, a adresat, duminică, o invitaţie către liderii PSD şi PNL pentru a participa la o dezbatere televizată pe tema programelor lor de guvernare, afirmând că acest lucru ar ajuta electoralul să "aleagă în cunoştinţă de cauză".

„Bună ziua, doamnă Alina Gorghiu, bună ziua, domnule Liviu Dragnea. Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi . Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul . De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagaă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP", a scris, pe Facebook, Traian Băsescu.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, nu s-a arătat dispusă să participe la o dezbatere pe tema programelor de guvernare PSD, PNL şi PMP, aşa cum a propus Traian Băsescu, afirmând că el şi cu Liviu Dragnea au o "frăţie a celor mai răi din politică", iar şeful Mişcării Populare încearcă să îl ajute pe liderul PSD prin această dezbatere.„E o frăţie între domnul Dragnea şi domnul Băsescu, o frăţie a celor mai răi din politica românească şi sunt sigură că domnul Băsescu vrea să-l ajute pe domnul Dragnea la o asemenea dezbatere", a spus Alina Gorghiu, la Timişoara, într-o discuţie pe Facebook organizată de CSL Timiş.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

Marcel Cristea
8.12.2016, 18:39:26

The charlatan is dying to get an audience, to put on a show and cause a spectacle. How dare you people ignore his desire..

0 (2 voturi)
paradoxal
8.12.2016, 19:09:27

Mister Cristea iti statea in git daca scriai pe romaneste?

+1 (1 vot)
gyll
8.12.2016, 19:46:55

Ba-l îneacă limba română.

+1 (1 vot)
paieta giancarlo
9.12.2016, 09:46:41

PAI SI DACA ITI SPUNE IN ROMANA INTELEGI CEVA ? CE VREI SA INTELEGI TU DESPRE BASE BETIVU ? BB VREA LA PARLAMENT , ASTA ARE DOUA OBIECTIVE IN VIATA STICLA SI PARLAMENT ACOLO E MEDIUL LUI NU POATE BEA O TUICA ACASA TRE SA FIE IN PARLAMENT SI SA NE MAI CIONDUCA LA UN NAUFRAGIU .... BASA NE STA IN GIT BRE NU LIMBA STRAINA .....

paieta giancarlo
9.12.2016, 09:42:24

IARA A BAUT BASE ....ASTA E IN COMA ALCOOLICA PERMANETA ......NU MAI E IN TOATE MINTILE PERSONAJUL ASTA ....MAMA CEI LIPSESTE POLITICA SI VIATA DE LA CURTE .....AI CURG BALELE DUPA UN LOC LA CONAC ..... NU TE LINISTETI BASE ? MAI LASA LUMEA POLITICICA SI DUTE LA UNA MICA CA ACOLO E DE TINE LA BIRT SI NU LA PARLAMENT .....

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările