Băsescu, ironii la adresa lui Firea: „Eventual s-a inspirat de la Dan Negru şi s-ar pricepe la spectacole de circ“. Replica primarului general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a ironizat-o pe Gabriela Firea pe subiectul capacităţii sale de a conduce Primăra Generală. În replică, Firea a spus că nu primeşte niciun sfat de la cineva implicat doar în scandaluri.

Am o rugăminte: din punct de vedere al abordărilor administrative, n-o mai citaţi niciodată pe doamna Firea. Probabil a fost un bun ziarist, dar cu Primăria n-are nicio legătură. Eventual s-a inspirat de la Dan Negru şi s-ar pricepe oarecum la spectacole de circ prin Capitală sau spectacole în Piaţa Constituţiei, dar în probleme administrative n-o mai citaţi, pentru că e greu să comentezi spusele dnei Firea în problemele Capitalei”, a spus Traian Băsescu, într-o intervenţie la Digi24.

La scurt timp de la intervenţia lui Traian Băsescu, Gabriela Firea a solicitat drept la replică. „L-am auzit foarte priceput pe fostul primar general Traian Băsescu, care acum ne dă lecţii tuturor, (...) concret ce a făcut dl Băsescu ca primar general pentru a combate poluarea? V-aş fi spus eu: nimic! În afară să ne lase să plătim sute de mii de euro noi, în aceşti ani, unor samsari care au câştigat - nu ştim cum, ne punem această întrebare - procese pentru diferite retrocedări făcute în mandatul dlui Băsescu, deci în afară să ne lase o povară foarte grea, dl. Băsescu nu s-a remarcat prin fapte de vitejie împotriva poluării, pentru transportul public în comun, în educaţie, în sănătate. Nu primesc sfaturi şi învăţăminte de la un om care nu a făcut nimic pentru Bucureşti în afară de scandaluri. Ştiu că la asta se pricepe”, a declarat Gabriela Firea la Digi24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite