Băsescu: „Liderii USL au venit nervoşi din concendiu. Avem un şomaj de 8%“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a dorit să-i pună la curent pe liderii USL, recent întorşi din vacanţă, cu privire la situaţia alarmantă a şomajului şi investiţiilor.


„Liderii USL şi-au încheiat vacanţa şi au reuşit, după 45 de zile, să dea o nominalizare pentru Transporturi.  Este un progres, deşi s-au întors nervoşi din concediu. Poate se calmează aflând care este situaţia ţării. În această vară am avut timp să stau mai mult de vorbă cu oamenii, să merg prin ţară. Dacă n-au timp să meargă prin ţară, pentru că trebuie să stea în studiouri, le dau câteva informaţii grave: şomajul este în creştere“, şi-a început preşedintele discursul.

Şeful statului a anunţat un procent de 8% care îi corespunde şomajului din România.

„Românii sunt tot mai mult preocupaţi de siguranţa locului de muncă şi se întreabă dacă îşi pierd locul de muncă. Când Guvernul condus de Ponta a preluat guvernarea , şomajul era de 6, 7 %. În iunie, şomajul a ajuns la 7,6 %.  Creşterea de exporturi nu înseamnă şi creşterea numărului de locuri de muncă. Îmi permit să anticipez că cifra pentru iulie va fi de 8%“, a continuat Traian Băsescu.

Preşedintele nu s-a abţinut şi a mai aruncat câteva săgeţi în direcţia actualei puteri. „Dacă n-au timp să meargă prin ţară, pentru că trebuie să stea în studiouri, le dau câteva informaţii grave: şomajul este în creştere“, a transmis Băsescu.

Citeşte mai multe:

Traian Băsescu: „Crin Antonescu nu o să ajungă niciodată preşedinte. Nu ştie ce e aia“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite