articolul anterior articolul urmator

Băsescu: „Macoveismul este forma prostească a băsismului“. Macovei: „Macoveismul e băsismul fără Udrea“

5
2 Dec 2014 19:28:59
Autor: Mădălina Mihalache
Monica Macovei şi Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Monica Macovei şi Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

5 Comentarii

Camelian Propinatiu
2.12.2014, 20:05:08

Comentariu considerat abuziv.

Sava Darius
2.12.2014, 20:24:53

Haideti sa stam stramb si sa judecam drept. Cine este Macovei pana la urma, cu ce se poate lauda ea de-si araoga atatea merite? Dl Basescu a altoit-o prin ricoseu, sa nu uitam ca d-lui a inventat-o dar, iata s-a dovedit a fi o oportunista, o profitoare. Inca un aspect important: exista Macovei fara Udrea? Categoric NU. Macovei ca sa fie preluata, foloseste numele magic Elena Udrea corect, da? Macovei s-a dovedit a fi obsedata de Elena Udrea si am sa exemplific: -a copiat-o in campanie de la gesturi pana la sacoasul alb pe care l-a purtat cand a dansat la o tv de sant; - I-a furat mesajele, modelul de campanie; - si-a insusit DNA desi ea nici nu exista cand Nastase l-a pus pe roate, apoi dl Basescu. Repet transant si cred ca imi veti da dreptate: Macovei nu poate exista fara Elena Udrea. Este zero, oricat ar dori sa arate ca este ca Udrea, niciodata n-o va egala in merite, munca, realizari.

-3 (5 voturi)
Spartacus
3.12.2014, 11:03:41

Darius, esti varza, omule. Udrea nu a demonstrat in toata existenta ei NIMIC. A facut slalom prin partide (PSD, PNL, PD, PDL, PMP), a gafat antologic, demonstrand o ignoranta crasa ("presedintele Norvegiei", "Norvegia, membra UE" ), amestecandu-se cu afaceristii dubiosi, punandu-si cu multa gratie mana in sold in cel mai "minunat" stil mahalagist. Nu a lasat in urma nici o proba de realizari profesionale. Cine a auzit de vreun merit al E. U. ca jurist? Ce a stiut sa fluture si sa afiseze in lipsa sustinerii presedintelui Basescu? Ce a ramas de pe urma conducerii ministerului Turismului in afara scandalurilor "gala Bute", "frunza" sau concertul de pe litoral, in care madam Ridzi a bagat mana pana la cot in banii publici si s-a ales cu condamnare? Cum poate cineva sa compare pe Monica Macovei cu gluma blonda, cu picioare lungi, numita Elena Udrea?

+2 (2 voturi)
Constantin Moldovean
2.12.2014, 20:47:48

tot un băse

-1 (3 voturi)
madog madog
5.12.2014, 01:40:08

"gluma blonda cu picioare lungi"????????? no shit. 1. exista glume bune, e nu-i 2. are paru colorat in galben dar asta nu o face blonda plus ca are tenul ars de soarele Buzaului..din nastere; 3. are cam 1.65 m, deci de unde picioare lungi??