Băsescu: Maghiarii au înţeles modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului. Le mulţumesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, afirmă că maghiarii au participat în număr redus la referendum deoarece ei au înţeles "foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului" şi că ei "nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste".

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la Covasna, că maghiarii au înţeles, cu ocazia referendumului, că ţara are nevoie de o stabilitate.

"Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc", a spus el.

Întrebat cum explică prezenţa redusă a maghiarilor la referendum, Traian Băsescu a răspuns că ei au înţeles "foarte bine modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului", relatează Mediafax.

"Au înţeles foarte bine şi modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta", a spus Băsescu.

De asemenea, întrebat de jurnalişti cum califică modul în care procurorii fac anchetele privind referendumul, el a spus că nu doreşte să comenteze pentru a nu fi acuzat că, de la Covasna, conduce activităţile Parchetului.

"Până acum se spunea că din garaj conduc activităţile astea, iar acum o să spună că de prin Covasna. Totuşi, am câteva zile libere...", a spus, zâmbind, Băsescu.

El a adăugat că a venit în această zonă pentru a scăpa câteva zile de aglomeraţia din Bucureşti.

"Am fugit câteva zile din aglomeraţia din Bucureşti. Eu mă simt bine în Covasna şi Harghita dintotdeauna, nimic nou sub soare. E plăcut aici", a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că, vineri, a vizitat Lacul Sfânta Ana şi Băile Balvanyos.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a sosit, vineri, în staţiunea Covasna, fiind cazat la un hotel, au declarat surse oficiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite