Politică

articolul anterior articolul urmator

Băsescu: Maghiarii au înţeles modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului. Le mulţumesc

0
17 Aug 2012 17:35:38
Autor: adevarul
Preşedintele suspendat Traian Băsescu
Preşedintele suspendat Traian Băsescu

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, afirmă că maghiarii au participat în număr redus la referendum deoarece ei au înţeles "foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului" şi că ei "nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste".

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la Covasna, că maghiarii au înţeles, cu ocazia referendumului, că ţara are nevoie de o stabilitate.

"Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi n-am decât să le mulţumesc", a spus el.

Întrebat cum explică prezenţa redusă a maghiarilor la referendum, Traian Băsescu a răspuns că ei au înţeles "foarte bine modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului", relatează Mediafax.

"Au înţeles foarte bine şi modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta", a spus Băsescu.

De asemenea, întrebat de jurnalişti cum califică modul în care procurorii fac anchetele privind referendumul, el a spus că nu doreşte să comenteze pentru a nu fi acuzat că, de la Covasna, conduce activităţile Parchetului.

"Până acum se spunea că din garaj conduc activităţile astea, iar acum o să spună că de prin Covasna. Totuşi, am câteva zile libere...", a spus, zâmbind, Băsescu.

El a adăugat că a venit în această zonă pentru a scăpa câteva zile de aglomeraţia din Bucureşti.

"Am fugit câteva zile din aglomeraţia din Bucureşti. Eu mă simt bine în Covasna şi Harghita dintotdeauna, nimic nou sub soare. E plăcut aici", a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că, vineri, a vizitat Lacul Sfânta Ana şi Băile Balvanyos.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a sosit, vineri, în staţiunea Covasna, fiind cazat la un hotel, au declarat surse oficiale.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările