Băsescu, mesaj pentru Dan Mihalache: Când nu dormi în timpul serviciului, n-ai putea să-i faci recomandarea să stea mai mult acasă şefului tău direct?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a avut, luni, un mesaj dur, pe pagina personală de Facebook, la adresa şefului Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, fostul lider de la Cotroceni sugerându-i consilierului lui Klaus Iohannis să fie mai serios şi să nu doarmă în timpul serviciului, aluzie la momentul în care consilierul prezidenţial fusese surprins relaxându-se în timpul unei vizite oficiale în Serbia.

Traian Băsescu nu şi-a pierdut umorul tăios şi a lansat un mesaj dur pentru Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, cel care îi recomandase fostului şef de stat să stea acasă, nu în platourile de televiziune. 

Dragă Mihalache,

Înţeleg că, ieri seară, la televiziunea de casă a Cotrocenilor, Antena 3, în emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor, bine susţinut de unsurosul Chirieac, ai făcut afirmaţia, citez, «în locul lui Băsescu, m-aş duce acasă». Este părerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilităţi în stat.

Totuşi, în momentele în care nu dormi în timpul serviciului, n-ai putea să-i faci recomandarea să stea mai mult acasă şefului tău direct, domnul Iohannis, care este preşedinte în funcţie?

Ia mai gîndeşte-te puţin, Mihalache“, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, într-o intervenţie la postul B1 TV, fostul preşedinte a criticat politica externă a lui Klaus Iohannis, incând faptul că actualul preşedinte nu are nicio reuşită până acum pe acest plan. 

„Dânsul a înţeles că a făcut politică externă făcând plimbările acelea de prezentare. Eu vă spun că nu a mişcat nimic. Au fost vizite... probabil l-au împins de la spate, MAE a lucrat la toată capacitatea să îl plimbe puţin prin lume să vedem că avem preşedinte înalt şi asta e. Nu-i voi accepta niciodată teoria că România a fost izolată“, a punctat Băsescu la B1 TV. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite