Băsescu, notificat de RAAPPS că trebuie să părăsească vila de protocol. Când se va muta fostul şef de stat: „Eu sper să fie o plecare civilizată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO Arhivă personală / Facebook Traian Băsescu
Traian Băsescu FOTO Arhivă personală / Facebook Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat. Fostul şef de stat a mai spus că a primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul, dar că nu i s-a dat un termen. „Eu sper să fie o plecare civilizată”, a subliniat Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că se va muta când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat. „În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţie undeva”, a afirmat Băsescu.

Întrebat când va fi gata apartamentul, Băsescu a spus că nu ştie. „Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atît de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine nu au fost în stare de nimic, Când nu am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia”, a completat fostul şef de stat. 

Fostul preşedinte a mai spus că a primit notificare de la RAAPPS. „Am primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a mai spus el, precizând că nu i s-a dat şi un termen pentru a elibera imobilul. 

RAAPPS anunţă că va demara procedurile de evacuare

„În data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul. (...) Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare”, a transmis RAAPPS.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite