Băsescu nu mai este preşedinte de onoare al PMP. Cristian Diaconescu: Nu avem în statutul aprobat funcţia de preşedinte de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO Traian Băsescu / Facebook
Traian Băsescu FOTO Traian Băsescu / Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu mai este preşedinte de onoare al PMP, a anunţat liderul partidului Cristian Diaconsecu la DC News, fiind întrebat dacă partidul l-a marginalizat pe fostul şef de stat.

„Nu avem în statutul aprobat la congres funcţia de preşedinte de onoare, care a fost ocupată de Traian Băsescu. Dacă domnul Traian Băsescu doreşte să se întoarcă sigur”, a declarat preşedintele PMP Cristian Diaconescu, scrie Mediafax

Întrebat dacă fostul preşedinte nu şi-a făcut cunoscută dorinţa de a ocupa această funcţie în continuare, Cristian Diaconescu a răspuns că „nu, funcţia este liberă”. 

Traian Băsescu, a anunţat în 2019 că după alegerile prezidenţiale va face pasul în spate. Traian Băsescu a reuşit să ducă PMP în Parlament la alegerile parlamentare din 2016, apoi l-a lăsat pe Eugen Tomac la conducerea formaţiunii. Băsescu a revenit înainte de alegerile europarlamentare şi a reuşit să împingă din nou PMP peste pragul electoral. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite